Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Ετσι... το σηκώνει η Ισπανία 3-0 την Τουρκία

Ετσι... το σηκώνει η Ισπανία, η Τσεχία 2-2 την Κροατία στο 93'Με εμφατικό τρόπο η Ισπανία νίκησε 3-0 την Τουρκία και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «16» του EURO, ενώ η ομάδα του Φατίχ Τερίμ αναζητεί ένα θαύμα για να συνεχίσει. Δύο γκολ για τους Ίβηρες πέτυχε ο Μοράτα (34΄, 48΄), ενώ ενδιάμεσα είχε σκοράρει και ο Νολίτο (37΄).
Αναμφισβήτητα η ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε έκανε την πιο επιβλητική και πειστική εμφάνιση από τις υπόλοιπες του τουρνουά κι αν μη τι άλλο απέδειξε ότι βρίσκεται στη Γαλλία για να υπερασπιστεί με όλες τις δυνάμεις της τον τίτλο που είχε κατακτήσει πριν από τέσσερα χρόνια στην Αυστρία.
  Ήταν τέτοιος ο εκνευρισμός των οπαδών της Τουρκίας με την εμφάνιση της ομάδας τους, που έφτασαν στο σημείο να αποδοκιμάζουν τους παίκτες της εθνικής τους ομάδας, ιδιαίτερα τον Αρντά Τουράν.
ΙΣΠΑΝΙΑ (Βιθέντε Ντελ Μπόσκε): Ντε Χέα, Χουαφράν, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Ζόρντι Άλμπα (81΄ Αθπιλικουέτα), Μπουσκέτς, Ινιέστα, Φάμπρεγας (71΄ Κόκε), Σίλβα (64΄ Μπρούνο Σοριάνο), Μοράτα, Νολίτο.
ΤΟΥΡΚΙΑ (Φατίχ Τερίμ): Μπαμπατσάν, Γκιονούλ, Τοπάλ, Μπαλτά, Ερκίν, Οζιακούπ (62΄ Σαχάν), Σελτσούκ Ινάν (70΄ Μάλι), Τουφάν, Τουράν, Μπουράκ Γιλμάζ, Τσαλχάνογλου (46΄ Σαχίν).