Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

37 RALLY SPRINT (XΩΜΑΤΙΝΟ) Τρίκαλα Κορινθίας

Ξεκίνησαν οι Δηλώσεις Συμμετοχής  για το 37ο   RALLY SPRINT (XΩΜΑΤΙΝΟ) Τρίκαλα Κορινθίας , είναι  2ος  γύρος του θεσμού των Χωμάτινων Ράλι 2016 και  θα φιλοξενηθεί στον Δήμο Ξυλόκαστρου Ευρωστίνης  , το Σαββατοκύριακο18 & 19  ΙΟΥΝΙΟΥ  2016 .
Στην κοσμοπολίτικη Μαρίνα Ξυλοκάστρου το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 21.00 θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα και η παρουσίαση των πληρωμάτων .
Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει την Κυριακή 19 Ιουνίου 10.00 το πρωί στην πανέμορφή ειδική της Ζήρειας μήκος 9,98χλμ που θα γίνει 3 φορές .
Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 62,74χλμ και service park θα βρίσκεται στο parking του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας .
Στον ιστότοπο του αγώνα www.rallysprint.gr  θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα .
Οι επιχειρήσεις φιλοξενίας  των Τρικάλων  στηρίζουν το 37ο Rally Sprint Τρίκαλα Κορινθίας  κάνοντας ειδικές τιμές για το τριήμερο του αγώνα, τις προσφορές και τα στοιχεία επικοινωνίας θα βρείτε στην ειδική ενότητα (Φιλοξενία) του site μας .

Χορηγοί της διοργανώσης
Η ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά στην Κόρινθο , και για φέτος είναι  στο πλευρό της Λέσχης μας, στηρίζοντας και αυτή την διοργάνωση .
Τον αγώνα μας στηρίζει και η εταιρία ανταλλακτικών Ashika Auto Parts
Θεσμικός Χορηγός
  Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης που πάντα στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και αποφάσισε να εντάξει τον αγώνα μας στο πλούσιο αθλητικό καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων του .
 Υποστηρικτές
Το Χιονοδρομικό  Κέντρο Ζήρειας
Η εταιρία πληροφορικής ΙData
Η εταιρία Ηι-Web
H Μοτολέσχη Ξυλοκάστρου
Για την καλύτερη προβολή του αγώνα
Οι χορηγοί επικοινωνίας
Το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ
Η ΕΡΑ σπορ, με την εκπομπή ΑUTO MOTO.
Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Κορινθίας ΒrakeFm , HλέκτραFm &  JustFm
Τα ενημερωτικά portal KorinthosTv, ekorinthos, sfedona,ΠρώτηΝews ,time2rally,xwmatinosforum,GRally ,Βrakenews
H Εφημερίδα Κορινθιακή
Και η ιντερνετική τηλεόραση Sportal TV