Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Ο Κούγιας αποκλείει το ατύχημα

Νέες αποκαλύψεις έκανε σήμερα το βράδυ ο δικηγόρος του αδικοχαμένου -επιβεβαιώθηκε στην αρχή της τηλεφωνικής επικοινωνίας- Παναγιώτη Μαυρίκου, Αλέξης Κούγιας στο «Νυχτερινό Ρεπορτάζ» και τον Πέτρο Κουσουλό στη συχνότητα του Alpha 989.
Μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος του εκδότη που έχασε τη ζωή του στην Αττική οδό το μεσημέρι της Πέμπτης 9/6 επεσήμανε πως αποκλείει την περίπτωση του ατυχήματος, αφήνοντας να εννοηθεί πως πιθανότατα το αυτοκίνητο του Π. Μαυρίκου να έχει υποστεί δολιοφθορά.

«Είναι βέβαιο ότι είναι ο εντολέας μου χωρίς να υπάρχει ακόμα επιστημονικό πόρισμα» τόνισε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει λέγοντας:
«Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι σήμερα θα πέρναγε από το γραφείο μου. Γνώριζα και έμαθα ότι είχε ραντεβού πριν σε μια κλινική για προσωπική δουλειά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το ραντεβού του τελείωσε λίγα λεπτά πριν το συμβάν. Το αυτοκίνητο είχε περάσει service, δεν ήταν με αέριο αλλά βενζίνη»
Στην ερώτηση του Πέτρου Κουσουλού στον γνωστό ποινικολόγο για τα αίτια του φρικτού δυστυχήματος ο κ. Κούγιας απάντησε…

Το μυαλό μου πηγαίνει εκεί που πάει το μυαλό όλων, δεν θέλω να πω αν απειλούταν ή όχι, ωστόσο είχε αντιπαραθέσεις και διενέξεις με ισχυρούς πολιτικούς και επιχειρηματίες και γενικότερα υπήρχε τεταμένη ατμόσφαιρα.
Θα κατατεθεί μήνυση στο εκβιαστών
Ο κ. Μαυρίκος είχε ως μηνυτής εκκρεμότητες με μηνύσεις σε αυτούς που τον παρουσίασαν ως εκβιαστή. Μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί. Έχουμε στείλει εξώδικο για αστυνομικούς των εκβιαστών, θα διερευνάτο το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ereportaz.gr