Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Η συζυγος αναγνωρισε τη σορο του Μαυρικου - Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ για τον θάνατο του Μαυρίκου

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/06/cayenne-mavrikos-1000.jpgΠληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι η σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου αναγνώρισε την απανθρακωμένη σορό που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, μετά το τροχαίο στην Αττική Οδό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αναγνώριση έγινε από κάποια κοσμήματα ή το ρολόι που έφερε το θύμα.

Εν τω μεταξύ, έχει μεταφερθεί η Porsche Cayenne, που οδηγούσε ο εκδότης ο οποίος κάηκε ζωντανός στην Αττική Οδό στο ύψος του εμπορικού κέντρου The Mall,   μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια .
Οι αρχές θα το ερευνήσουν εξονυχιστικά στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν από πού ξεκίνησε η πυρκαγιά και αν υπήρχε το οποιοδήποτε μηχανικό πρόβλημα. Θα πάρουν καταθέσεις σχετικά με το πού στάθμευε το αυτοκίνητο η οικογένεια και αν σε εκείνο το σημείο υπήρχε η δυνατότητα πρόσβασης και δολιοφθοράς από τρίτο πρόσωπο.
Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός για ποιο λόγο δεν υπήρχε απολύτως καμία αντίδραση του οδηγού να βγει την τελευταία στιγμή από το αυτοκίνητο. Επίσης, θα εξεταστεί το ιστορικό του αυτοκινήτου, πότε έκανε τελευταία φορά service και αν χρησιμοποιούσε πετρέλαιο ή γκάζι.
Σημαντικό ντοκουμέντο αποτελεί και το βίντεο από την Αττική Οδό, το οποίο αναλύουν οι Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του cnn.gr, δεν έχει προηγηθεί έκρηξη. Σημαντικά στοιχεία ελπίζουν οι αρχές να προκύψουν και από την νεκροψία και τη νεκροτομή, κυρίως αν το πτώμα φέρει τραύματα που δεν σχετίζονται με την πυρκαγιά...

 eleftherostypos.gr