Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Αγριο επεισοδιο στο εντευκτηριο της Βουλης «Ντροπή σας» φώναξαν δικηγόροι στο βουλευτή Λάππα του ΣΥΡΙΖΑ


Αγριο επεισόδιο στο εντευκτήριο της Βουλής μεταξύ βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και εκπροσώπων δικηγοριών ενώσεων εξελίχθηκε λίγο μετά την έναρξη της συζήτησης του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα δικηγόρων παρουσία του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλη Αλεξανδρή κατευθύνθηκε προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Λάππα και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τις προωθούμενες διατάξεις.

“ Ντροπή σου ρε! Ντροπή σας! Εμείς σας ψηφίσαμε. Εμείς σας βγάλαμε. Προδοσία”.
«Δεν ντρέπεστε. Πως μπορείς να είσαι δικηγόρος και να ψηφίζεις αυτά τα μέτρα αντι να κάνεις πρόταση μομφής στον κ. Κατρούγκαλο» ανέφερε ένας εκ των δικηγόρων με τον κ. Λάππα να απαντά: «τι ύφος είναι αυτό; Πως μου μιλάς έτσι; Πως μπήκατε εσείς εδώ μέσα» και να αναζητά την συνδρομή της ασφάλειας του κοινοβουλίου.
«Δεν μας ενδιαφέρουν οι δικηγόροι, μας ενδιαφέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η χώρα» απάντησε ο βουλευτής.
Η αντίδραση του βουλευτή εξόργισε τους δικηγόρους που συνέχισαν σε έντονο ύφος: «Ντροπή σου! Έχουμε οικογένειες και παιδιά και μας αφήνεται να ζήσουμε με 100 ευρώ το μήνα. Μας προδώσατε. Εμείς σας ψηφίσαμε και εσείς μας προδώσατε όπως κάνατε με όλους τους ψηφοφόρους σας. Την Κυριακή όμως που θα ψηφίζετε το νομοσχέδιο θα δείτε τι θα γίνει έξω από την Βουλή».

eleftherostypos.gr