Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ '18

Το ψάρι που βάφτισε κρέας η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ σπαρταρά για να επιζήσει. Για λίγο οξυγόνο, για λίγα μετρητά στο τέλος του μήνα. Έρμαιος των δανειστών ο Αλέξης Τσίπρας πια προβάρει γραβάτες ξεδιάντροπα. Το κοστούμι θα το φορέσει ασφαλώς ο ελληνικός λαός και θα είναι στενό, πολύ στενό. Σε ένα παπούτσι τα δύο του πόδια στην κυριολεξία.
Ο πολιτικά ατσαλάκωτος Πρωθυπουργός μας με την κουστωδία των εξουσιομανών που συντηρεί, έχει εξασφαλίσει τις παχυλές καταθέσεις τους μαζί με την πολιτική του επιβίωση. Το μεν χρέος θα διαιωνιστεί στα σπερματοζωάρια και ωάρια μας, το δε εισιτήριο θα το πληρώσει ο αδαής λαός άμα τη επιβιβάσει στο τρένο της Ευρώπης, εν αντιθέσει φυσικά με την Κυβέρνηση και το καθεστώς της που το στέλνει για πληρωμή στον Πρωθυπουργό και το λαό του 2018. 
Η κλασική συνταγή της παρακρατικής και παρακμιακής Μεταπολίτευσης, με το κρύψιμο κάτω από το χαλί της ιστορίας όλων των αμαρτημάτων, συνεχίζεται και από τον τελευταίο «Μοϊκανό» της Αλέξη Τσίπρα. Όσο και αν προσπαθεί  ο Πρωθυπουργός μας και ο συγκυβερνήτης του Πάνος Καμένος να κόψουν την ουρά της Μεταπολίτευσης δεν πετυχαίνουν παρά τον αυτοτραυματισμό τους.
Η πολιτική επιβίωση του Αλέξη Τσίπρα σηματοδοτεί τη δουλεία της Ελλάδας στους δανειστές της και το ευρωπαϊκό ιερατείο. Αυτό είναι και το εχέγγυό του με το οποίο ελπίζει να εξαγοράσει την πολιτική αντιπροσωπεία της Ελλάδας, διατηρώντας τους «Ταγματασφαλίτες» της Μεταπολίτευσης ανέγγιχτους και στην επόμενη μέρα της χώρας.
Το σύστημα διοίκησης και ελέγχου της κοινωνίας μας, οι έγκριτοι «λαμογιστές», οι κρατικοί αξιωματούχοι που λυμαίνονται τη χώρα επί δεκαετίες είναι το σκληρό καθεστώς που υπερασπίζεται τη συνέχιση της υποδούλωσης της Ελλάδας αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο εκτός από τον εαυτό τους και το στενό συγγενικό τους περιβάλλον. Είναι οι άτεγκτοι ταγοί της χώρας που βασανίζουν εκατομμύρια ιθαγενών οι οποίοι θα δυστυχούν ατομικά και οικογενειακά για πολλά χρόνια. Σύνθημά τους η λεηλασία και το ξεπούλημα του αμύθητου πλούτου της Ελλάδας για μερικές χάνδρες, για ένα σαλέ στην Ελβετία.
Από το «Τσοβόλα, Δώστα Όλα» μέχρι το «Αλέξη, Υπογράψετα Όλα», ελάχιστα άλλαξαν στην κοινωνία εκτός από τα πολλά δισεκατομμύρια χρέος που φορτωθήκαμε  και το αμέτρητο κρατικό χρήμα που εξαϋλώθηκε από τους ακάλυπτους μάγκες της πατρίδας. Η άρνηση αποδοχής της πραγματικότητας και αποδοχής της στρατηγικής ήττας των καταληψιών της εξουσίας αποτελεί ίσως το πιο ιταμό στοιχείο πια. Η αναβολή και η αποπληρωμή του γλεντιού της Μεταπολίτευσης μετά το 2018 αποτελεί και το πιο αισχρό πειστήριο της ομηρείας ενός λαού από ένα διαχρονικό ολοκληρωτικό καθεστώς αδιάφορο παντελώς για την τύχη της Ελλάδας.
Τα όμορφα μέρη όμορφα καίγονται και δεν μένει ποιος θα ανάψει τη φωτιά για να γίνουν στάχτη τα όνειρα των γενεών, νεκρών και αγέννητων, το βρώμικο 2018…
http://thedayaftergr.blogspot.gr