Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Αννα Καραμανλή: " Τεράστιες οι ευθύνες του κ. Κοντονή στο διασυρμό του ελληνικού αθλητισμού

Η Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, για την σημερινή έκτακτη συνέντευξη του Υφυπουργού κ. Σταύρου Κοντονή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Κοντονής, επιβεβαίωσε στο ακέραιο όσα του καταλογίζει η φίλαθλη κοινή γνώμη εδώ και καιρό: ‘’πολλά λόγια και από ουσία τίποτα’’. Σε τι αλήθεια μας έκανε σοφότερους η νέα του εμφάνιση; 

Ο κ. Κοντονής, στις 2 Μαρτίου, μιλώντας στην Ε.Ρ.Τ., έκανε λόγο για επιχειρηματίες που συντηρούν οπαδικούς στρατούς. Όταν, όμως, προγραμμάτιζε τη συνάντησή του μαζί τους, τους αποκαλούσε σημαίνοντες επενδυτές. Σήμερα και μετά το φιάσκο της ματαίωσης, ξαναμιλά για διαπλοκή που απειλεί την Κυβέρνηση με οπαδικούς στρατούς. 

Ακόμη και τον ευαίσθητο τομέα της Δικαιοσύνης τον χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Από τη μία ζητά να μην ασκείται κριτική στους δικαστές και από την άλλη του προκαλούν αρνητική εντύπωση κάποιες αποφάσεις τους. Ας αποφασίσει τελικά ποιοι είναι οι υπέρμαχοι της εξυγίανσης και ποιοι την υπονομεύουν. 

Κατανοούμε την ανάγκη του να απολογηθεί για το γεγονός ότι οι νόμοι του κρίνονται στα διοικητικά δικαστήρια και το Συμβούλιο της Επικρατείας. 

Κατανοούμε την ανάγκη του να αμυνθεί στην αφόρητη πίεση που του ασκείται από τους ‘’συντρόφους’’ του. 

Κατανοούμε την ανάγκη του να υπερασπιστεί τις εμμονές του και την αποτυχημένη του τακτική, μεταθέτοντας, ως συνήθως, τις ευθύνες σε προηγούμενες Κυβερνήσεις. 
Ας αναλογιστεί, όμως, και τις δικές του τεράστιες ευθύνες για τον καθημερινό και διεθνή διασυρμό του ελληνικού αθλητισμού».