Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΕΝΟΣ

Την παραίτηση του εαυτού του, της ανίκανης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ταλαιπώρησε τη χώρα ένα χρόνο τώρα, ζητά ο Υπουργός Άμυνας κ.Καμένος, επιτιθέμενος στον Υπουργό της ανύπαρκτης Μεταναστευτικής Πολιτικής κ.Μουζάλα.
Μετά τις γερμανικές εκλογές κόλαφο για την Καγκελάριο Μέρκελ και πιστή σύμμαχο των Τσίπρα-Καμένου και κυρίως την άτακτη φυγή της Ρωσίας από τη Συρία, όλα δείχνουν να έχουν τελειώσει για την πιο αλλοπρόσαλλη Κυβέρνηση της ιστορίας μας που υπερασπίστηκε το χθες. 
Συντάξεις την τελευταία ημέρα για αυτό το μήνα και καταιγίδα μέτρων από την αυτοκαταστροφική για την Ελλάδα διακυβέρνηση του κ.Τσίπρα, αν θέλει να υπάρξουν και επόμενες καταβολές, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για μία ηρωική φυγή του πριν η κατάσταση γίνει αποπνικτική τόσο για την Κυβέρνησή του όσο και για τον ίδιο. Σε κάποια αυλή της Ανατολής θα βρει καταφύγιο όπως ο Αλκιβιάδης της ιστορίας.
Με 2.500 χιλιάδες επιπλέον μερίδες παρασκευής φαγητού στην ακριτική Λέσβο ο στρατός δεν θα αντέξει για πολύ ακόμη το όραμα της ηγεσίας Καμένου και εφόσον οι κρίσεις-τοποθετήσεις της ανώτατης στρατιωτικής ηγεσίας ολοκληρώθηκαν με την κατήχηση του Έλληνα «Γκιουλέν» η ασφαλιστική δικλείδα δείχνει να έχει αφαιρεθεί.
Κλειστός για πάντα ο Βαλκανικός διάδρομος με την ομολογία του Έλληνα πρωθυπουργού που σε καμία περίπτωση δεν θα υπογράψει και εφαρμόσει τα σκληρά μέτρα εξαθλίωσης που ο ίδιος προκάλεσε με τη "βαρουφάκεια" ασάφεια ώστε να εκβιάσει και να προκαλέσει την αποπομπή της Ελλάδας από το ευρώ και την Ευρώπη. 
Οι πολιτικές μέρες του δύσμορφου κυβερνητικού εκτρώματος απόρροια της ίδιας της κοινωνικής ανωμαλίας είναι πλέον μετρημένες και εδώ εφαρμόζεται το ρητό «του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ» με πρώτο και καλύτερο τον κ.Καμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες της αποτυχημένης κας Μέρκελ.  
Η πιο ενδοτική επιεικώς παραχώρηση για την απερίγραπτη Κυβέρνηση των κ.κ. Τσίπρα και Καμένο θα είναι η παραχώρηση ιδιαίτερου καθεστώτος άρσης της έκδοσης βίζας για τα 80.000.000 Τούρκων για την είσοδό τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση που θα «πνίξουν» κυριολεκτικά την Ελλάδα. 
Εθνικό έγκλημα που υπό τις παρούσες συνθήκες ξεπερνά και την ανομολόγητη δολοπλοκία εγκατάστασης Τούρκων αξιωματούχων στα ελληνικά νησιά, που για τους γνωρίζοντες είναι υποχρεωμένοι από Νόμο του κ.Ερντογάν να συνεργάζονται με τη μυστική υπηρεσία πληροφοριών ανεξάρτητα της θέλησής τους.
Η απόπειρα επίσημης εγκατάστασης ολοκληρωτικού αντεθνικού και άθεου καθεστώτος στην Ελλάδα λαμβάνει τέλος και όλοι οι πιστοί και αμετανόητοι οπαδοί των κ.κ. Τσίπρα και Καμένου καθώς και της μεταπολιτευτικής υπερπολυτελούς "παράγκας" οφείλουν να εξαφανιστούν από το προσκήνιο πριν είναι αργά για τη χώρα και κυρίως για τους ίδιους. 
Οι νικητές επιβάλλουν τις συνθήκες παράδοσης σε κάθε πόλεμο και οι βρώμικοι λογαριασμοί θα ανοίξουν όλοι αποκαλύπτοντας τον οχετό της πατριδοκαπηλίας που παρέδωσε την Ελλάδα σε  δανειστές, Τούρκους και μετανάστες χωρίς λόγο, υποθηκεύοντας τη ζωή της επόμενης γενιάς που εξορίζεται καθημερινά.
Είθε το νέο να 'ρθει, είθε το παλιό να χαθεί στην άβυσσο της μαύρης τρύπας.
Η Ελλάδα σύντομα θα σταθεί όρθια στο ύψος της Ευρώπης της. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες ακόμη ελεύθεροι...  
 
 thedayaftergr.blogspot.gr