Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ο Αστέρας Δερβενίου 3 - 0 τον Πανκαμαριακό που τελείωσε τον αγώνα με 9!

 Cnjodhua
Στο ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας σε έναν αγώνα με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα σε ένα βρεγμένο αγωνιστικό χώρο,στο "Κώστας Βυζάς", στα  πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας ο Αστέρας Δερβενίου επικράτησε με σκορ 3 - 0 επί του συνδημότη του Πανκαμαριακού, επιστρέφοντας στις νίκες.

Vlmz2ey3
Οι παίκτες του Αστέρα μπήκαν με μεγαλύτερη θέληση στο παιχνίδι και έχασαν την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 3’ όταν ο Αντωνόπουλος με κοντινή προβολή σε κτύπημα φάουλ, δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. 
Ότι δεν κατάφερε όμως στο 3’ το κατάφερε στο  18’, όταν με δυνατό μακρινό σουτ και με τη βοήθεια του αέρα αλλά και του γλιστερού αγωνιστικού χώρου νίκησε τον τερματοφύλακα Πετρόπουλο ανοίγοντας το σκορ. Ο Πανκαμαριακός προσπάθησε να αντιδράσει αλλά το καλά εκτελεσμένο φάουλ του Ντοντάι στο 30’ απέκρουσε σε κόρνερ ο Τάλλιος.
Ga00oiugΗ καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 42’ όταν ο Τάλλιος απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Τσιπά ο οποίος βρήκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από σύγχυση των αμυντικών του Αστέρα.
Στο Β’ ημίχρονο και πάλι οι παίκτες του Αστέρα μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να πετύχουν του 2-0 όταν στο 57΄ο Αντωνόπουλος έκλεψε τη μπάλα από το Σκούρα λίγο έξω από την περιοχή του Πανκαμαριακού και σημάδεψε την γωνία του Πετρόπουλου, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Duf83kk7 Στο 72’ ο Πανκαμαριακός έμεινε με 9 παίκτες όταν ο Ντοντάι είδε τη 2η κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Πεθαίνο, ενώ στην ίδια φάση αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και ο Γκέκας για διαμαρτυρία. Ο αγώνας ουσιαστικά τελείωσε λίγα λεπτά αργότερα στο 75’ όταν ο Μετεβελής με δυνατό μακρινό σουτ έγραψε το τελικό 3-0.
Συμπερασματικά, ήταν μια δίκαιη νίκη για τον Αστέρα, οι παίκτες του οποίου παρουσιάστηκαν ανώτεροι και πιο αποφασισμένοι στον βροχερό αγωνιστικό χώρο.
Καλή η διαιτησία του κ. Φραντζή και των βοηθών του.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Τάλλιος, Κουτρούλης (77’ Παππάς), Μετεβελής, Βασιλάρης, Μαγγίνας, Αντωνόπουλος, Τόλιας (69’ Πεθαίνος), Κακογιάννης, Χαφούς, Χάντης (60’ Τάφα), Κρισάφη
ΠΑΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Πετρόπουλος, Τουμπανάκης, Γκέκας, Παναγουλόπουλος, Τακουμάκης (60’ Σιετής), Σκούρας, Χρόνης, Καραγιάννης, Τσιπάς, Ντοντάι, Τσάκα Εμ. (70’ Καφαντάρης)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:  asterasderveniou.gr