Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με νέους μηχανικούς



Με νέους μηχανικούς από τους οποίους άκουσε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τη φορολογική και ασφαλιστική πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
            Η συνάντηση αυτή – στον τόπο εργασίας των νέων μηχανικών – αποτελεί την αρχή των επαφών του κ. Μητσοτάκη με την κοινωνία, σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τη χώρα. 

            Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο και της κατάρτισης του κυβερνητικού προγράμματος του Κόμματος, στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, θα συναντήσει πολίτες  στο χώρο εργασίας τους, σε  γραφεία και καταστήματα. Θα τους επισκεφθεί στις υπηρεσίες που εργάζονται και που επιτελούν έργο για την κοινωνία και το δημόσιο συμφέρον. Θα δει από κοντά και θα αναδείξει τα αρνητικά αποτελέσματα κυβερνητικών χειρισμών σε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα που συνδέονται με τις επενδύσεις και την ανάπτυξη.
            Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε την ανάγκη οι εισφορές να είναι σε λογικά επίπεδα για να μπορούν να τις πληρώνουν οι μηχανικοί και την ίδια στιγμή να υπάρξουν έσοδα για το κράτος, να διατηρηθεί η εγγυοδοσία από το ΤΣΜΕΔΕ.
            Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε την ανάγκη οι αδειοδοτήσεις να γίνονται ηλεκτρονικά, τόσο για την καταπολέμηση της διαφθοράς, όσο και για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.