Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ        Κόρινθος  02-02-2016
  Ταχ. Δ/νση  Κροκιδά 2                              Προς:
  Ταχ. Κώδικας  20100

Όλους τους  υπαλλήλους της Π.Ε Κορινθίας
Αριθμ Πρωτ.: 6

ΘΕΜΑ:  24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ  4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
       Είμαστε μάρτυρες της πρωτοφανούς νεοφιλελεύθερης αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση. Συντελείται εκ μέρους της έγκλημα σε βάρος του ασφαλιστικού συστήματος, που πλήττει κάθε εργαζόμενο και συνταξιούχο, στερώντας την αξιοπρέπεια από την τρίτη ηλικία. Κάθε έννοια πρόνοιας στο θεσμό της κοινωνικής ασφάλισης χάνεται, στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης μνημονιακών «υποχρεώσεων» και ριζικά καταστροφικών πολιτικών σε όφελος επιχειρηματικών ομίλων και «θεσμών».
     Τις πολιτικές αυτές που μας θίγουν άμεσα, πρέπει να τις καταδικάσουμε στην πράξη. Ήδη οι αγρότες έχουν κλιμακώσει τον αγώνα ενάντια στο συγκεκριμένο νομοθετικό τερατούργημα. Η αλληλεγγύη και η στήριξή μας στους αγρότες είναι αυτονόητη.
 Όλοι οι εργαζόμενοι των Περιφερειών, οφείλουμε να διευρύνουμε δυναμικά το μέτωπο του αγώνα για να εμποδίσουμε την οικονομική μας καταστροφή, ιδιαίτερα όταν πρόκειται περί τόσο άδικων και βάρβαρων μέτρων. Δεν θα ανεχτούμε την υποβάθμιση της εργασίας που επιτελεί επί τόσα χρόνια ένας εργαζόμενος πριν βγει στη σύνταξη. Δεν θα επιτρέψουμε οι συντάξεις να μετατραπούν σε επιδόματα πείνας.
Είναι στο χέρι μας να ανατρέψουμε την κατάσταση. Μαζικά και συνασπισμένα πρέπει να ξεσηκωθούμε απέναντι στις έξωθεν επιβαλλόμενες πολιτικές, απέναντι στην κυβέρνηση που γυρνάει διαρκώς και επιδεικτικά την πλάτη στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους. Συμμετέχουμε στις παλλαϊκές κινητοποιήσεις και αγωνιζόμαστε ώστε να μην κατατεθεί το επίμαχο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.
   ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.
Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου δίνουμε ΟΛΟΙ αγωνιστικό, μαχητικό παρόν στην Πανεργατική Απεργία της ΑΔΕΔΥ,
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ!
     
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                   

   ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ   ΗΛΙΑΣ          ΚΑΡΟΥΚΗΣ    ΧΡΗΣΤΟΣ