Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝEΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ EL DORADO GOLD κ. PAUL WRIGHT



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί σήμερα, Τρίτη 12 Ιανουαρίου στις 18:00, στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος, με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eldorado Gold κ. Paul Wright.  

Με αφορμή τη συνάντηση αυτή από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η επένδυση της Eldorado Gold στις Σκουριές έγινε αντικείμενο προεκλογικής εκμετάλλευσης του ΣΥΡΙΖΑ και στις δύο εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις. Το αποτέλεσμα είναι το πάγωμα της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε στη χώρα τα τελευταία χρόνια. Η ζημιά στην τοπική αλλά και την εθνική οικονομία είναι μεγάλη. Η ζημιά στην Ελλάδα είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς στέλνει το λάθος μήνυμα στις διεθνείς και την εγχώρια αγορά.
Χρειαζόμαστε επειγόντως ιδιωτικές επενδύσεις. Εκτιμούμε ότι μόνο αν προσελκύσουμε επενδύσεις ύψους 100 δις μέσα στα επόμενα 3 χρόνια θα πάρει μπροστά η ελληνική οικονομία, θα μειωθεί η ανεργία, θα εγγυηθούμε αξιοπρεπείς συντάξεις και αποτελεσματική κοινωνική πολιτική. Οι επενδύσεις είναι το καύσιμο ανάπτυξης.
Η ιδεοληπτική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στέλνει σήμερα το λάθος μήνυμα. Και αυτό προκαλεί αμέσως αποεπενδύσεις. Γι’ αυτό χρειάζεται επειγόντως μια άλλη πολιτική η χώρα.  Αυτή που η Νέα Δημοκρατία υπεύθυνα προτείνει.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα».