Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Η αγωνία του Τζιτζικώστα να μείνει η ΝΔ εκτός Βουλής. Ποια συμφέροντα διάλυσης εξυπηρετεί;

tzitzikostas-enikos

Οι Έλληνες πολίτες που έδωσαν στη ΝΔ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, το εκκωφαντικό ποσοστό συσπείρωσης 28% (σε συνέχεια του 15% που είχε μετά το δημοψήφισμα), ακούν αμήχανα, πια, τον «φέρελπι» υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ Απόστολο Τζιτζικώστα να επιμένει πως η μη παρουσία του στη Βουλή λόγω συνταγματικού κωλύματος, αποτελεί προτέρημα!

Μία ρητορική που εξυπηρετεί μόνο τον ίδιο. Είναι αδιανόητο πως προσπαθεί να «επιβάλλει» την εξωκοινοβουλευτική υποψηφιότητά του, ως μία λύση, για να μιλήσει δήθεν η ΝΔ με την κοινωνία, όπως συνεχώς αναφέρει.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας θέλει να ανατρέψει την κοινοβουλευτική διαδικασία και να είναι ο πρώτος πρόεδρος κόμματος και ταυτόχρονα Περιφερειάρχης που θα κινεί τα νήματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Ο σουρεαλισμός του Απόστολου Τζιτζικώστα, φτάνει στο σημείο να προσπαθεί να κατατάξει τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη που έδωσε τεράστια δυναμική στη ΝΔ, ως μία επιλογή «ήττας» και από την άλλη να τον εξυμνεί ως μία εξαιρετική κοινοβουλευτική παρουσία, για να δικαιολογήσει την δική του υποχρεωτική απουσία από τη Βουλή.

Επίσης υποστηρίζει πως η ΝΔ δεν έχασε τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 λόγω κακής παρουσίας στη Βουλή, όταν ο Αντώνης Σαμαράς απείχε επιδεικτικά από την «ώρα του Πρωθυπουργού» κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής του θητείας…

Τελικά τι συμβαίνει με τον Απόστολο Τζιτζικώστα; Γιατί έχει αυτή τη μεγάλη αγωνία να αφήσει την «προεδρική» ΝΔ από τη Βουλή; Γιατί επιδιώκει η ΝΔ να μείνει χωρίς αρχηγό στη Βουλή; Ποια συμφέροντα διάλυσης εξυπηρετεί;
Γιατί ο Απόστολος Τζιτζικώστας, θέλει να δώσει το δικαίωμα στο ΣΥΡΙΖΑ να αλωνίζει στο νομοθετικό έργο; Γιατί ο Απόστολος Τζιτζικώστας θέλει μία ΝΔ κοινοβουλευτικά αποδυναμωμένη, ευνουχισμένη και τον ίδιο αμέτοχο – παρατηρητή σε όλο αυτό;;

Τα όσα κυριολεκτικά ξεστόμισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, στην εκπομπή «enikos» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, είναι αποκαλυπτικό του αδιανόητου των επιχειρημάτων του.
Αποκαλυπτικές οι απαντήσεις που ΔΕΝ έδωσε για την προσπάθεια κοινοβουλευτικής απομόνωσης της ΝΔ…

Τάνια Πέλερη
www.tokentro.com