Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κατάπτυστος νόμος Σημίτη «ασπίδα» στους τζιχαντιστές



ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:
ΚΥΡΙΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΟΛΕΘΡΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
Ο ολέθριος και ελεεινός νόμος περί «προσωπικών δεδομένων» που θέσπισε η συμμορία Σημίτη για να προστατεύσει τα μέλη της, αποτελεί την μεγάλη κερκόπορτα για τα κτήνη του τζιχάντ όπως αποκαλύπτουμε σήμερα.
Οι συνέπειες όπως αποκαλύπτουν ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί στο Ολυμπία είναι τρομακτικές στις νέες συνθήκες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και ολόκληρη η Ευρώπη.
Επί παραδείγματι, έστω ότι κάποιος μετανάστης που καταφθάνει σε Ελληνικό νησί ως πρόσφυγας, για να τεθεί υπό παρακολούθηση χρειάζονται τα ακόλουθα:
– Ενημέρωση του αρμόδιου εισαγγελέα
– Εισαγγελική παραγγελία
– Έγκριση από το συμβούλιο (!!)
Διαδικασία που διαρκεί σχεδόν έναν μήνα λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών και προσκόμισης εγγράφων που φυσικά δεν υπάρχουν για κάποιον άγνωστο από την Συρία ή εγκληματία πλαστογράφο.
Στο διάστημα αυτό, ο πραγματικός τζιχαντιστής έχει όλο τον χρόνο να προβεί σε τρομοκρατικά χτυπήματα και να διαφύγει ως κύριος στην ζεστή αγκαλιά της Τουρκίας όπως έκαναν οι δράστες των πρόσφατων και παλαιότερων τρομοκρατικών επιθέσεων στην Γαλλία.
Αυτή η επικίνδυνη κατάσταση πρέπει να λάβει άμεσα τέλος, κατ’ απαίτηση των δικαστικών και διωκτικών αρχών της χώρας που στέλνουν αυστηρό μήνυμα στην πολιτική ηγεσία και προσωπικά στον κύριο Παρασκευόπουλο:
Η προστασία των προσωπικων δεδομένων είναι υποδεέστερη της:
– Απόπειρας διασάλευσης του πολιτεύματος
– Της δημόσιας ασφάλειας
– Και της αποτροπής εγκλημάτων κατά ζωής (και φυσικά μιας σειράς κακουργημάτων). Οφείλει λοιπόν άμεσα ο κύριος Παρασκευόπουλος να φέρει την αντίστοιχη τροπολογία ΧΘΕΣ προς ψήφιση, πριν θρηνήσουμε και άλλα θύματα. Ουδείς δικαιούται να διαγράψει άλλο ένα σαρδόνιο χαμόγελο στα πρόσωπα όσων επιβουλεύονται την επιβίωση της πατρίδας και της κοινωνίας.

olympia.gr