Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Επικίνδυνη έξοδος του Ολυμπιακού στο Βραχάτι , κόντρα στον Παμβοχαϊκό



Σε δύο δόσεις των τριών αγώνων θα γίνει η 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα». Το ντέρμπι γίνεται στο Βραχάτι όπου ο Παμβοχαϊκός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό (28/11, 18.00, Novasports-3, Διαιτητές: Κουτσούλας, Φραγκάκης), ενώ αμφίρροπες αναμετρήσεις αναμένονται στη Λαμία όπου η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα και στην Αλεξανδρούπολη όπου ο τοπικός Εθνικός θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή.
Ο Παμβοχαϊκός είναι αήττητος στην έδρα του έχοντας νικήσει 3-2 την Κηφισιά και 3-0 την Ορεστιάδα και εκτός του ότι θέλει να κρατήσει απόρθητο το Βραχάτι θέλει τη νίκη για να μην απομακρυνθεί από το το γκρουπ της πρώτης 4αδας. Η ομάδα του Βραχατίου διανύει μία καλή περίοδο και δείχνει φορμαρισμένη. Σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιώργου Χριστόπουλου.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παμβοχαϊκού σε αυτό το κρίσιμο αγωνιστικόσημείο,απευθύνει κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κοινό του δήμου Βέλου – Βόχας, αλλά και της Κορινθίας να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδος μας το Σάββατο 28/11/2015 στον αγώνα με τον Ολυμπιακό .
Μια προσπάθεια που συνεχώς εντείνετε και βελτιώνεται με ορατά σε όλους αποτελέσματα .
Ας δώσουμε όλοι μαζί με μια φωνή , αγκαλιασμένοι την δύναμη που απαιτείται στην ομάδα μας για ένα καλό αποτέλεσμα.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την έως σήμερα στήριξη σας και σας περιμένουμε να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας .
Με τιμή
Το ΔΣ
Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ


«Διαφήμιση για το βόλεϊ»

Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού και πρώην του Ολυμπιακού Παναγιώτης Πελεκούδας είπε: «Θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση και να δώσουμε θέαμα στον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο ή που θα μας παρακολουθήσει από την τηλεόραση. Θα είναι καλή ευκαιρία να διαφημίσουμε το βόλεϊ. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος και για τις δύο ομάδες. Θα είναι καλό να παίξουμε όπως τον τελευταίο καιρό που παίζουμε με ενθουσιασμό. Ο Ολυμπιακός μου αρέσει πιο πολύ εφέτος γιατί είναι πιο επιθετικογενής και έχει τον Κοκκινάκη ελεύθερο μέσα στο παιχνίδι. Τον θεωρώ ηγέτη και ταλαντούχο και κάνει τη διαφορά. Εμείς είμαστε λίγο ταλαιπωρημένοι από τη δοκιμασία μας με τον Ηρακλή. Δεν ήταν εύκολο αυτό το 3-1 επί του Ηρακλή. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει καλά για να μας κερδίσει».
«Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»
Ο Ολυμπιακός έχει μόλις μία ήττα στη Σύρο από τον Φοίνικα και όπως είπε ο Ρομπέρτο Πιάτσα στόχος είναι να μην επαναληφθούν τα λάθη εκείνου του αγώνα ενόψει μάλιστα και της δύσκολης συνέχειας. Ο Ντίμα Φιλίποφ θα μείνει εκτός αποστολής σε έναν ακόμα αγώνα.

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Κώστας Στιβαχτής που αγωνίστηκε στον Παμβοχαϊκό τις σεζόν 2010-12 είπε: «Οπως φαίνεται από τις πρώτες αγωνιστικές, ο Παμβοχαϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Παίζει καλά και πάντα στην έδρα του παίζει ακόμα καλύτερα καθώς υπάρχει το κίνητρο της έδρας. Εμείς θέλουμε να νικήσουμε. Είμαστε αρκετά καλά. Πρώτα πρέπει να δούμε αυτό το ματς και μετά τη δύσκολη συνέχεια. Σιγά, σιγά βρίσκουμε το ρυθμό που θέλει ο προπονητής αλλά υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Στον Παμβοχαϊκό έπαιζα πριν πολύ καιρό. Τώρα στο μυαλό μου είναι μόνο η νίκη του Ολυμπιακού».
Σερί του Ολυμπιακού 6-0
Ο Παμβοχαϊκός με τον Ολυμπιακό έχουν αναμετρηθεί 14 φορές για το πρωτάθλημα και οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται στις νίκες με 14-10. Ο Παμβοχαϊκός παραδοσιακά δυσκολεύει τον Ολυμπιακό, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν σερί νικών 6-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.


Ο Ντραγκίεφ κόντρα στον Φοίνικα...