Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ντέρμπι κορυφης στην Κόρινθο - Η ΄06 κόντρα στον ΑΟΖ σε μονομαχία "ζωής - θανάτου"



http://sportgame.gr/wp-content/uploads/2015/05/spati.jpg 
Όλοι οι δρόμοι αύριο  στις 3 το απόγευμα  οδηγούν στην Κόρινθο και συγκεκριμένα στο ΔΑΚ. 
Εκεί ,στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής , του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας Κορινθίας διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής , ανάμεσα στις   ισόβαθμες πρωτοπόρες  ομάδες Κόρινθος ΄06 και ΑΟ. Ζευγολατιού. Το ντέρμπι «ζωής – θανάτου» που  θα  μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το ιστολόγιο μας , μέσω  του greekradiowebchannel, θα διευθύνει  ο  διαιτητής Νεοφυτιάδης με βοηθούς τους Σεφέρη και Μπέτσογλου. 
Ο νικητής του αγώνα θα έχει κάνει ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου ενώ ο ηττημένος   κινδυνεύει να βρεθεί στην Τρίτη θέση σε περίπτωση νίκης του Παννεμεατικού , ο οποίος αγωνίζεται στην έδρα του  με την Ελλάδα Βέλου. 
Την ίδια στιγμή στο γειτονικό , προς τη Νεμέα , Πετρί, η τοπική Θύελλα  αναζητά τρίποντο νίκης κόντρα στον Πέλοπα Κιάτου, ενώ  στο Δερβένι , στο «Κώστας Βυζάς», ο Αστέρας Δερβενίου υποδέχεται τον ουραγό Κύψελο Κορίνθου. 
το Συνοικισμό της Κορίνθου η Κόρινθος αντιμετωπίζει τον Πανκαμαριακό  σε ενδιαφέροντα αγώνα , ενώ στο Χιλιομόδι, ο Ατρόμητος στο γειτονικό ντέρμπι αντιμετωπίζει τον Τενεάτη Αθικίων. 
Τέλος η 10η αγωνιστική συμπληρώνεται με τους αγώνες  του Ολυμπιακού Λουτρακίου με τον Ηρακλή Λεχαίου και της  Δάφνης Εξαμιλίων με τον Ολυμπιακό Άσσου

Η  10η αγωνιστική
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ  
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ-ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ-ΤΕΝΕΑΤΗΣ 
AΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ-ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06-ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ-ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ