Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Αν και προηγήθηκε 2 - 0 μέσα στο Σπαθοβούνι τελικά ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου εφυγε ισόπαλος 2 - 2

Υπάρχουν στιγμές που αυτή η ομάδα "κρύβει", για να χρησιμοποιήσουμε ποδοσφαιρικούς όρους, την μπάλα. Το ταλέντο ξεχειλίζει και το ποδόσφαιρο που προσπαθούμε να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο υψηλών προδιαγραφών. Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε όμως ότι ο Ηρακλής γεννήθηκε ξανά από τις στάχτες του μόλις λίγους μήνες πριν και πως τα βήματα που ήδη έχουν γίνει είναι τεράστια.

Η μεγάλη ατυχία στην τελική προσπάθεια μέχρι στιγμής και κάποια λάθη λόγω απειρίας μας κοστίζουν μια καλύτερη βαθμολογική θέση. Όμως ο Ηρακλής έχει μάθει πάντα να κοιτάζει προς τα ψηλά και ο αγώνας για μια θέση ανάμεσα στις πρώτες τρεις που οδηγούν στην Α' κατηγορία δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι το τέλος. Πρόκειται σαφώς για μια μεταβατική χρονιά, χωρίς άγχος, με μοναδικό στόχο την συγκρότηση ενός δυνατού συνόλου, που τα επόμενα χρόνια θα μπορέσει να πραγματοποιήσει πρωταγωνιστική πορεία.
Συνεχίζουμε δυναμικά στον δρόμο που τα όνειρά μας οδηγούν.

ΑΟ Σπαθοβούνι - Ηρακλής Ξυλοκάστρου 2-2. Τα γκολ για την ομάδα μας οι Μιχάλης Καφαντάρης και Αλέξης Σιώζος στο πρώτο ημίχρονο κι ενώ προηγηθήκαμε με 0-2. Στο β' μέρος θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ακόμη δυο γκολ με τον Σιώζο να βλέπει την τύχη να του γυρίζει την πλάτη. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι σε δυο στημένες φάσεις, εκμεταλλεύτηκαν την αναταραχή και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τελικό 2 - 2. Πλέον βρισκόμαστε στην 7η θέση με 9 βαθμούς (-2 από ποινή της προηγούμενης περιόδου). Την ερχόμενη Κυριακή φιλοξενούμε τους Αγ. Θεόδωρους στο Ξυλόκαστρο σε ένα πραγματικό ντέρμπι όπου και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη.
Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του ΑΟ Σπαθοβούνι για την άψογη φιλοξενία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Ηρακλής Ξυλοκάστρου 1928