Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ενάμιση μήνα εσωστρέφειας προτείνουν Κυριάκος και Τόλης

mitsotakis-kyriakos-tzitzikostas-tolisΑντί να επιθυμούν οι εραστές του θρόνου, να βγει η ΝΔ όσο το δυνατόν συντομότερα από την εσωκομματική διαδικασία και να ανοιχτεί στην κοινωνία, ζητούν να γίνει η εκλογή Προέδρου στις 15 Νοεμβρίου και βλέπουμε, "για να καταλάβει ο κόσμος τι λένε", όπως ισχυρίζονται.

Σα να του λείπουν του Κυριάκου 15 επιπλέον ημέρες… για να τον καταλάβουμε. Μα ...μας λέει πως ο κόσμος τον ξέρει!! και πρέπει να τον κρίνει για το …βιογραφικό του και όχι για το επίθετό του. Άρα.. ή τον ξέρουμε ή δεν τον ξέρουμε.. Και μάλλον τον ξέρουμε!! γιατί αν διαβάσουμε το βιογραφικό του μόνο σπουδές πρίγκιπα και δοτές θέσεις θα βρούμε!! 15 ημέρες ακόμη Κυριάκο τι να σου κάνουν;;


Το ίδιο ισχύει και για τον Τόλη Τζιτζικώστα.. φωτοτυπία του Κυριάκου με περισσότερη Βασιλική οσμή. Η επιμονή του δε, να ηγηθεί της ΝΔ, διά της απουσίας του από τη Βουλή λόγω της αυτοδιοικητικής του εμπλοκής μέχρι το 2019 και υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνουν εκλογές στο μεταξύ... τον κάνουν ακόμη πιο δυσάρεστο και δυσλειτουργικό πολιτικά.

Οι υποψήφιοι και οι απόψεις τους είναι γνωστές, οι πολίτες ξέρουν ποιος μπορεί να διαφυλάξει την ενότητα και να πάει μπροστά την παράταξη. Περαιτέρω διάλογος και επί της ουσίας συζήτηση θα γίνουν, αλλά όχι επί μακρόν. Η ΝΔ πρέπει να αναλάβει τον πολύ σοβαρό ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χωρίς πειραματισμούς.

Και στο κάτω- κάτω αυτοί που το βράδυ της εκλογών αμφισβήτησαν το ηγετικό προφίλ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τις τεράστιες διαδρομές που κάλυψε προς όφελος της ΝΔ και της ενότητας της Ελλάδας - σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα- αυτοί θα έπρεπε να έχουν έτοιμη την άλλη μαγική λύση και να μην ψάχνουν χρόνο στην παράταση.

Οι πολίτες που περιμένουν μία ΝΔ δυνατή και ενωμένη, απέναντι στη λαίλαπα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, τους κρίνουν.

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com