Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΟΚ - Ντόρτμουντ: Να... εφαρμοστεί ο νόμος της Τούμπας!


ΠΑΟΚ - Ντόρτμουντ: Να... εφαρμοστεί ο νόμος της Τούμπας!
H Tούμπα πρέπει να... μιλήσει απόψε (10.05 μ.μ.. OTE SPORT 2)! Στη δύναμή της υπολογίζει ο ΠΑΟΚ για να μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Ντόρτμουντ, που θα τον διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης στο Europa League.
Ο “Δικέφαλος Αετός” έχει -στην έως τώρα συγκομιδή του- ένα βαθμό, τον οποίο αποκόμισε μετά την ισοπαλία (0-0) με την Γκαμπάλα, στο Μπακού και παρόλο που έχει να φέρει εις πέρας μια αρκετά δύσκολη αποστολή κόντρα στην πανίσχυρη γερμανική ομάδα, θα παλέψει να σταθεί όρθιος στην έδρα του.
Ο Ιγκόρ Τούντορ κατά πάσα πιθανότητα θα επιλέξει να παίξει με τον Όλσεν κάτω από τα γκολπόστ, τους Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλλα στην άμυνα. Ο Κωνσταντινίδης με τον Ροντρίγκες θα είναι οι δυο μπακ και ο Κάτσε με τον Τζιόλη να είναι το δίδυμο των αμυντικών μέσων. Ο Σαμπό και ο Μακ θα παίξουν ως επιτελικοί μέσοι και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μπερμπάτοφ.
Η Ντόρτμουντ θα παραταχθεί με τον Βάιντενφελερ στο τέρμα της. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Σούμποτιτς και Γκίντερ . Οι Πίστσεκ και Παρκ στα μπακ, ο Κάστρο και ο Μπέντερ κεντρικοί μέσοι, οι Χόφμαν και Γιανουζάι πλάγιοι μέσοι και στην κορυφή θα βρίσκονται οι Ρόις και Μχιταριάν.