Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Τρόμος στο Ζάγκρεμπ! Χτύπησαν και έβγαλαν μαχαίρι σε Έλληνες δημοσιογράφους

Κάφροι επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους στο Ζάγκρεμπ!
 Σκηνές που αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο συνέβησαν στο Ζάγκρεμπ πριν λίγη ώρα και μία μέρα πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντιναμό για το Champions League, την Τρίτη (20/10, 21:45).  Οι Διονύσης Βερβελές και Γιώργος Στασινόπουλος δέχθηκαν επίθεση από Κροάτες χούλιγκαν  οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και αναζητούσαν φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι ως γνωστόν δεν έχουν ταξιδέψει στην πόλη (οι “ερυθρόλευκοι δεν πήραν εισιτήρια).
 Oi  Συνάδελφοι, προσπάθησαν μετά την προπόνηση να πάνε βόλτα στην παλιά πόλη της κροατικής πρωτεύουσας,  και όταν έγιναν αντιληπτοί, δέχθηκαν την επίθεση των κουκουλοφόρων. Tούς ζήτησαν διαβατήριο και τους ρώτησαν από πού είναι.  Αυτοί προσπάθησαν να τους αποφύγουν, χτύπησαν και έριξαν κάτω τον Γιώργο Στασινόπουλο και απείλησαν με μαχαίρι τον Διονύση Βερβελέ. Οι συνάδελφοι φώναξαν «press-pres» και οι χούλιγκανς τους άφησαν και έφυγαν τρέχοντας προς άλλη κατεύθυνση. Αμφότεροι καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Στασινόπουλο να εργάζεται στην εφημερίδα "Γαύρος", ενώ ο Διονύσης Βερβελές είναι στον Sport24 Radio 103,3 και στο Contra.gr.
Ωστόσο, τα πράγματα δεν σταμάτησαν εκεί! Οι δύο συνάδελφοι συνάντησαν τους υπόλοιπους Έλληνες εκπροσώπους, Νίκο Γαβαλά, Γιώργο Ματθαίο, Νίκο Γυρνά και Χρήστο Μεγγλίδη και εκεί όλοι μαζί δέχτηκαν νέα επίθεση! Κάποια άτομα τους επιτέθηκαν, τους έκλεισαν τον δρόμο και έκαναν νόημα σε άλλα άτομα που ήταν μέσα σε ένα μπαρ και μαζεύτηκαν πολλοί.
«Τι δουλειά έχετε εδώ;», τους ρωτάνε. «Είμαστε δημοσιογράφοι», απάντησαν. «Και που το ξέρω εγώ;», ήταν η επόμενη κουβέντα των κάφρων, οι οποίοι έφυγαν ζητώντας συγνώμη (!), αφού πρώτα τους έδειξαν οι Έλληνες δημοσιογράφοι τις ταυτότητές τους!
Αυτό το σκηνικό συνέβη στις 21:30 (ώρα Κροατίας), ενώ αυτή τη στιγμή το κέντρο της πόλης είναι γεμάτο από αστυνομικούς, μετά τη σχετική καταγγελία για την κάφρικη επίθεση.
Το θετικό, πάντως, σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι και όλοι οι συνάδελφοι που βρίσκονται στην Κροατία είναι καλά στην υγεία τους. Και αυτό είναι το σημαντικό.
news