Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΚhttp://www.enikonomia.gr/images/resized/690_fcde672c7538fe9bc6c0b91c948a7467.JPG
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, επικεφαλής  αντιπροσωπείας του κόμματος, θα συμμετάσχει στο εκλογικό Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που γίνεται την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στη Μαδρίτη.
Την ελληνική αντιπροσωπεία απαρτίζουν ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Έλληνας Επίτροπος κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, οι υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, οι  βουλευτές κα Ντόρα Μπακογιάννη, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος και κ. Νότης Μηταράκης, οι Ευρωβουλευτές κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, κα Μαρία Σπυράκη, κα Ελίζα Βόζεμπεργκ-Βρυωνίδη, κ. Γιώργος Κύρτσος και κ. Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Σάκης Ιωαννίδης, ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων κ. Γιάννης Σμυρλής, ο Συντονιστής της Εκτελεστικής Γραμματείας και της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο πρώην υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο πρώην Ευρωβουλευτής κ. Μανώλης Μαυρομάτης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ)  κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Γιώργος Πατούλης, ο πολιτικός Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Θόδωρος Αμπατζόγλου και η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κα Πηνελόπη Γαβρά.