Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Τρολάρεται το Σαμαρικό από-κομμα του Τζιτζικώστα από τα 3 «Δ»


skrekas kedikoglou asimakopoulou mitarakis tzitzikostas dixazoumeΞεκίνησε το τρολάρισμα του δήθεν νέου που πρεσβεύει ο «αντάρτης» Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.
Στην πρώτη γραμμή της φιέστας του στο Γκάζι, βρέθηκαν οι Σαμαρικοί: Σκρέκας, Κεδίκογλου, Ασημακοπούλου, Μηταράκης. Κάποιοι από αυτούς έχουν περάσει από Πολιτική Άνοιξη, από ΠΑΣΟΚ και λίγο από ΝΔ. Τώρα συνοδεύουν τον Απόστολο Τζιτζικώστα στο νέο του αντάρτικο εγχείρημα. Αυτοί συμβολίζουν το νέο και άφθαρτο...

Αμέσως στο διαδίκτυο άρχισαν να κυκλοφορούν φωτογραφίες όπως αυτή που τρολάρεται το σύνθημα του Περιφερειάρχη «Τολμάμε, Αλλάζουμε, Κερδίζουμε» με τα 3 «Δ»: «Διασπάμε, Διαλύουμε, Διχάζουμε».

Η πλειοψηφία των Νεοδημοκρατών, βλέπει διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας για εκείνη τη δυσάρεστη περίπτωση που κυριαρχήσουν δόλιες δυνάμεις και μισθοφορικά ψηφοφόροι, από άλλα αδελφά κόμματα του Απόστολου Τζιτζικώστα, όπως ΣΥΡΙΖΑ, Ένωση Κεντρώων, Νικολόπουλος κ.α., ανταλλάξουν τη χάρη που τους έκανε στις πρόσφατες δύο εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις, στηρίζοντάς τους! Αλλά όχι μόνο, ο Τζιτζικώστας στήριξε δημόσια με δηλώσεις τον ΣΥΡΙΖΑ και τάχθηκε ανοικτά κατά των ιδιωτικοποιήσεων, τουλάχιστον από τους επιχειρηματίες που είχαν καταθέσει προσφορές... ίσως κάποιοι άλλοι που ήξεραν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τζιτζικώστας, να ήταν καλύτεροι!
Όσο περνούν οι ημέρες γίνεται όλο και πιο σαφές, ότι όλοι οι Σαμαρικοί βουλευτές και στελέχη γίνονται ένα, μαζί με τον «αντάρτη» Περιφερειάρχη.
Στις εσωκομματικές εκλογές οι Νεοδημοκράτες διαλέγουν αν θα ξαναφέρουν τον Σαμαρά στην εξουσία της Συγγρού, διά του αχυρανθρώπου Τζιτζικώστα, που έτσι κι αλλιώς θα βρίσκεται λόγω θεσμικού κωλύματος, εκτός βουλής για πολλά ...πολλά χρόνια. Οι Νεοδημοκράτες, θα ψηφίσουν σίγουρα για τη διάσπαση της ΝΔ, επιλέγοντας τον Τζιτζικώστα. Κανείς δεν πρόκειται να μείνει πίσω από ένα νέο Σαμαρικό μόρφωμα και χωρίς εκπροσώπηση στη Βουλή. Το πάθημα του 2009, έγινε κακό μάθημα!

Τρύφων Γ. Θεοδοσιάδης
www.newshot.gr