Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Μετωπική Μεϊμαράκη με τα βρώμικα συμφέροντα της Συγγρού

samaras-tsimaras-papamimikos
Η «εισβολή» του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στη συνεδρίαση της Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ που υποτίθεται πως θα αποφάσιζε για τις διαδικασίες της εκλογής νέου Προέδρου του κόμματος, έχει να κάνει με την αγανάκτησή του για το υπέρογκο ποσό που ζητούν οι συνυποψήφιοί του να δαπανηθεί, για να διεξαχθεί το show.. Τη στιγμή δε, που όπως τονίζει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι της Συγγρού από την εποχή Σαμαρά και παρόλο που ο ίδιος με το που ανέλαβε έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια να πάρουν κάποιους μισθούς, κόντρα στη διάθεση της διοίκησης Τσιμάρα – Παπαμιμίκου. Τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στην κοινωνία με απάνθρωπα μέτρα, πρωτοφανούς αγριότητας, η ΝΔ χάνει πολύτιμο χρόνο με τα εσωτερικά βρώμικα παιχνίδια, οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων!

Κυρίως όμως η σημερινή έκρηξη του Ευάγγελου Μεϊμαράκη ήταν για το πρόσωπο του Γενικού Δντή του κόμματος, Κώστα Τσιμάρα, τον οποίο τον κατηγόρησε για αδιαφανείς διαδικασίες, διότι προσπαθεί να δώσει το έργο σε «δική» του εταιρία χωρίς διαγωνισμό!

Όλο αυτό έρχεται σε συνέχεια των λεηλατημένων ταμείων που παρέλαβε ως προίκα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης από τον Αντώνη Σαμαρά και από το δίδυμο Τσιμάρα-Παμαμιμίκου που φημίζεται για τις απευθείας αναθέσεις..

Η μεγάλη κόντρα του Ευάγγελου Μειμαράκη με το δίδυμο εκλογικών και οικονομικών αποτυχιών Τσιμάρα-Παμαμιμίκου, δεν σταματάει, εδώ. Ο Πρόεδρος της ΝΔ, ζητά, τα «νέα» μέλη που θα προσέλθουν την Κυριακή των εκλογών να πληρώσουν υψηλότερο τίμημα της τάξης των 20 ευρώ για να αποφευχθούν οι ορέξεις κάποιων να μετακινήσουν και να πληρώσουν στρατούς άλλων κομμάτων των 2 ευρώ (τίμημα για τα μέλη), που θα αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα και δεν θα έχουν καμία σχέση με τα νεοδημοκρατικά τεκταινόμενα. Μια πρόταση που δεν αρέσει στους άλλους 3 συνυποψηφίους... γιατί άραγε;;

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com