Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ο "Σύνδεσμος 1974" φίλων της ΝΔ, διαμαρτύρεται για τους ψηφοφόρους μαϊμούδες των 2 ευρώ!


pshfoforoi-nd-maimoudesΠαραθέτουμε την επιστολή απόνγωσης σχετικά με όσα γελοία διαδραματίζονται στην εφορευτική επιτροπή της ΝΔ, όπου δίνεται η δυνατότητα στους πολιτικούς αντιπάλους της ΝΔ να αποφασίζουν για τον Πρόεδρο της κεντροδεξιάς παράταξης με 2 ευρώ!!!
Θυμίζουμε πως η εν λόγω καταστατική διαδικασία είχε βρει εξ' αρχής αντίθετο τον Πρόεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μεϊμαράκη που είχε υποστηρίξει πως Αρχηγό πρέπει να εκλέγουν τα κομματικά όργανα, μέλη και εσωτερικές διαδικασίες και όχι όποιος περαστικός ή "υποκινούμενος"... Σε αυτό ΔΕΝ συμφωνούν οι τρεις άλλοι υποψήφιοι Τζιτζικώστας, Μητσοτάκης, Γεωργιάδης...γιατί άραγε;;
Η επιστολή του Συνδέσμου 1974 προς τη ΝΔ και τους υποψηφίους:


"Ο Σύνδεσμος 1974 ιδρύθηκε από Στελέχη με διαχρονική παρουσία στην παράταξη από θέσεις ευθύνης (Εκτελεστική Επιτροπή, Κεντρική Επιτροπή, Πρ. ΝΟΔΕ, Πρόεδροι Κλαδικών Οργανώσεων, Γεν. Γραμματείς, Πρ. ΟΝΝΕΔ, Γρ. Γυναικών, Γεν. Δ/ντες, κλπ), σήμερα δε περιλαμβάνει σήμερα 900 μέλη και νεωτέρων γενεών με ξεχωριστή παρουσία στο κόμμα και στην κοινωνία, πιστοί όμως πάντα στις Αξίες και στις Αρχές της ιδρυτικής Διακήρυξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Η παράταξή μας υπήρξε πάντα παράγων σταθερότητας και σε αυτή προσέβλεπε πάντα ο λαός ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσεων. Σήμερα που η χώρα αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και ο λαϊκισμός της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περισσεύει, είναι ανάγκη να διατηρηθεί, ως κόρη οφθαλμού η ενότητα του κόμματος, η δε διαδικασία εκλογής Προέδρου πρέπει να αποτελέσει ενοποιητικό και όχι διχαστικό και αποσταθεροποιητικό παράγοντα.

Εκτιμούμε ότι η ατυχής «καταστατικού πρόβλεψη» εκλογής για την κορυφαία θέση της Κομματικής ιεραρχίας Προέδρου και από τους αντιπάλους του κόμματος (δυνατότητα που δεν έχουν για τις άλλες βαθμίδες, ακόμη και τη χαμηλότερη) πρέπει να αλλάξει.

Σήμερα οπωσδήποτε πρέπει η Κ.Ε.Φ.Ε. να διασφαλίσει τη συμμετοχή στην διαδικασία μόνο των

Μελών και των πραγματικών φίλων της Παράταξης.

Με εκτίμηση,

Για ΤΟ Δ.Σ. του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 1974

Η Πρόεδρος
Βάσσα Ηλιοπούλου"www.tokentro.com