Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΟΙ «ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣι…» σας ανακοινώνουν


 http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50514_171991704350_5721556_n.jpg
Γνώμες, σχόλια και ενυπόγραφα άρθρα αναγνωστών, που αναρτούνται στο http://korinthiakoi-orizontes.blogspot.gr/, δεν απηχούν και την γνώμη του ιστολογίου «ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Εδώ Δερβένι» και των διαχειριστών του.   
Δεν δεσμεύεται όμως σε καμία περίπτωση ως προς την ακρίβεια, χρονική εγγύτητα και πληρότητα του περιεχομένου που δημοσιεύεται και κατά συνέπεια δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε ενοχλείται από  κείμενα αναγνωστών, που αναρτήθηκαν στο εν λόγο ιστολόγιο, μπορεί να επικοινωνεί στέλνοντας gmail στο lalosbas@gmail.com  και  θα δημοσιεύεται το κείμενο ή το σχόλιο του. 

Κάνουμε γνωστό σε όλους τους αναγνώστες ότι όλα τα σχόλια και τα κείμενα ή οτιδήποτε άλλο υλικό (φωτογραφίες, βίντεο, ήχητικά αποσπάσματα κ.α.) που δημοσιεύεται  στους «Δυτικούς Κορινθιακούς ορίζοντες…» ελέγχεται από τον διαχειριστή. 

Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω περιέχει περιέχομενο το οποίο χωρίς να είναι εμφανές στον διαχειριστη, αναρτήθηκε και  προσβάλει οποιονδήποτε, μπορεί να επικοινωνεί στέλνοντας e-mail στο : lalosbas@gmail.com και αμέσως θα δημοσιεύεται το κείμενο ή το σχόλιο του.