Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Όταν ο Δένδιας συνάντησε τον Άδωνι του ΣΥΡΙΖΑ

dendias-tzakriΧωρίς κραυγές, χωρίς οξύτητες, ο Νίκος Δένδιας καταφέρνει να μιλήσει για τα πραγματικά προβλήματα στην οικονομία και το μεταναστευτικό, έχοντας άλλωστε την εμπειρία από τα υπουργεία που πέρασε. Επιπλέον έριξε τα καρφιά του για τον Σαμαρά, μιλώντας για τη μεγάλη ενότητα που παρουσιάζει η ΝΔ με πρόεδρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη...

Η δυναμική της ηρεμίας του και έκφρασης του κοινωνικού κέντρου, βγαίνει ακόμη πιο ξεκάθαρα, όταν απέναντί του βρίσκεται η Θεοδώρα Τζάκρη του ΣΥΡΙΖΑ (πρώην ΠΑΣΟΚ). Ίσως η μοναδική βουλευτής που ψήφισε ΟΛΑ τα μνημόνια από όσα κόμματα πέρασε - ενώ πάντα έκανε show για το αντίθετο! Να θυμίσουμε πως έφυγε από το ΠΑΣΟΚ ως αντιμνημονιακή (αφού είχε ψηφίσει τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ) και έφτασε στο ΣΥΡΙΖΑ να ξανα-ψηφίσει το 3ο Μνημόνιο Τσίπρα. Με λίγα λόγια φάνηκε ο πραγματικός λόγος της αποχώρησής της από το ΠΑΣΟΚ που δεν ήταν άλλος από αυτόν της μη υπουργοποίησής της στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Η Θεοδώρα Τζάκρη, με ειρωνείες και κραυγές κερδίζει δίκαια τον τίτλο του Άδωνι του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικά όταν οι συνομιλητές της, θυμίζουν δημόσια τις μεγάλες πολιτικές της κυβιστήσεις.

Ευτυχώς που σήμερα είχε απέναντί της τον Νίκο Δένδια. Γιατί αν είχε τον πραγματικό Άδωνι Γεωργιάδη, ίσως η πρωϊνή εκπομπή του MEGA να είχε διακοπεί βίαια και θα είχε χάσει για μία ακόμη φορά η κοινωνία στο επίπεδο της τηλεοπτικής πολιτικής ομόνοιας.

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com