Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με τον ορισμό νέας Διοίκησης στην Εθνικό Κτηματολόγιο Α.Ε. από την Κυβέρνηση πριν τις εκλογές, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



              «Στις 20 Αυγούστου, η παραιτηθείσα Κυβέρνηση προχώρησε στον ορισμό νέας Διοίκησης του Εθνικού Κτηματολογίου και Χαρτογράφησης (ΕΚΧΑ), απόφαση που φέρει τις υπογραφές των κ.κ. Σκουρλέτη και Τσιρώνη, επιδιώκοντας να τακτοποιήσει και τα τελευταία κομματικά της ρουσφέτια.
              Είναι φανερό ότι, ακόμα και τώρα, για την παραιτηθείσα, «αριστερή» -κατά τ’ άλλα- Κυβέρνηση προέχει το “χτίσιμο του κομματικού κράτους” και το “βόλεμα των συντρόφων”, παρά η ανάπτυξη της χώρας.
              Η λειτουργία της εταιρείας Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση, έχει ιδιαίτερα κρίσιμο ρόλο για την υλοποίηση επενδύσεων και μεγάλων έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν μπορεί να εξαρτάται από τα ρουσφετολογικά κριτήρια της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
              Δυστυχώς η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τον αυταρχικό της κατήφορο, όπως άλλωστε έκανε και με την πρόσφατη απόφασή της να προχωρήσει μέσω ΤΑΙΠΕΔ, στο ξήλωμα των διοικήσεων 10 περιφερειακών λιμανιών διεθνούς επενδυτικού ενδιαφέροντος».