Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΟΥ ΕΦΗΡΜΟΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ κ. ΧΡ. ΣΠΙΡΤΖΗ




Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με τον υποβιβασμό υπαλλήλου που εφήρμοσε απόφαση του ΣτΕ από τον Υπουργό Υποδομών κ. Χρ. Σπίρτζη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

              «Ο αυταρχικός κατήφορος του Αναπληρωτή Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστου Σπίρτζη και της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται, ως την τελευταία μέρα.  
              Μετά το τηλεοπτικό σόου με το άνοιγμα της μπάρας στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας (ύψος Βοιωτίας) και την ευθεία απειλή προς τον υπάλληλο που εφήρμοσε αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και τη νομοθεσία για το κλείσιμο της σύνδεσης ως όφειλε, ο κ. Χρήστος Σπίρτζης τον υποβίβασε από Διευθυντή σε Τμηματάρχη!
              Αυτό είναι το νέο και το φρέσκο. Συνώνυμο του «αποφασίζω και διατάζω». Κανένας σεβασμός στο Νόμο. Και «ξήλωμα» όσων κάνουν καλά τη δουλειά τους.
              Αλαζονεία, επίδειξη δύναμης και αυταρχισμού την ώρα του τέλους, από το ΣΥΡΙΖΑ!».