Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Διασυρμός της Μπαρτσελόνα από τη Μπιλμπάο στο Σούπερ Καπ με 4 - 0

Διασυρμός της Μπαρτσελόνα από τη Μπιλμπάο στο Σούπερ ΚαπΣαφώς κουρασμένη από το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ κόντρα στην Σεβίλλη, η Μπαρτσελόνα παραδόθηκε με 4-0 στη Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ισπανικό Σούπερ Καπ, που έχει όμως και ρεβάνς τη Δευτέρα στο Καμπ Νου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ένα μάλλον τυχερό γκολ στο 14' όταν ο Τερ Στέγκεν βγήκε πολύ από την περιοχή του για να διώξει με το κεφάλι μετά από βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα. Η μπάλα έφτασε ως τη σέντρα, όπου ο Σαν Χοσέ κατέβασε και σούταρε, με αποτέλεσμα να «κρεμάσει» τον Γερμανό!

Στο 53' ο Αντουριθ με κεφαλιά έκανε το 2-0, ενώ στο 62' με κοντινό σουτ μετά από τραγικά λάθη στην άμυνα της Μπάρτσα το 3-0 και στο 66' με πέναλτι ολοκλήρωσε το χατ τρικ του και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Ετσέιτα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Σαν Χοσέ, Μπενιάτ, Σουσαέτα (85' Mποβέδα), Εράσο (77' Γκουρπέτζι), Σαμπίν Μερίνο (66' Λέκουε), Αντούριθ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα, Βερμάλεν, Αντριάνο, Μαστσεράνο, Σέρτζι Ρομπέρτο (60' Ράκιτιτς), Ραφίνια (52' Ινιέστα), Μέσι , Σουάρες, Πέδρο (71' Σάντρο Ραμίρεζ)