Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Με γκολ του Τριανταφυλλόπουλου ο Παναθηναϊκός 1 - 0 τον Άρη Λεμεσού σε φιλικό ξεμούδιασμα ενόψει Μπριζ

  Δοκιμές και ξεμούδιασμα ενόψει Μπριζ
Ο Παναθηναϊκός με γκολ του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου επιβλήθηκε 1-0 του Άρη Λεμεσού στο «Απ. Νικολαϊδης», σε φιλικό που έγινε κεκλεισμένων των θυρών για οπαδούς και δημοσιογράφους, Ο νεαρός Δερβενιώτης στόπερ πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλτσά στο 40' και έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. 
Με το μυαλό στον επαναληπτικό με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο την Τετάρτη (5/8, 21:30) ο Γιάννης Αναστασίου θέλοντας να έχει όλους τους παίκτες σε αγωνιστική ετοιμότητα, ζήτησε ένα φιλικό στο ενδιάμεσο των δύο αγώνων και η αποψινή αναμέτρηση με τον Άρη Λεμεσού στην Λεωφόρο ήταν προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς εκ των «πρασίνων» αλλά και στους «κομμένους» Ντίνα και Σπυρόπουλο για να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους ενόψει της επόμενης ποδοσφαιρικής τους στέγης.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Στιλ, Μπούρμπος (65' Σπυρόπουλος), Χουχούμης (65' Νάνο), Τριανταφυλλόπουλος, Σάντσεθ (46' Μαρινάκης), Δώνης, Λαγός, Ατζαγκουν (65' Αγγελοπουλος), Λουντ (65' Ντίνας), Πέτριτς (65' Κλωναρίδης), Καλτσάς