Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ TOY ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΟΔΕ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ THΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΩΣΤΑ ΤΑΣΟΥΛΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΝΕΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ


http://www.epoli.gr/content/data/multimedia/images/demo/Tasoulas_Kostas_Yp_PA_ND.JPG

Ο Συντονιστής ΟΔΕ Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Τασούλας, με αφορμή νέα φαινόμενα διγλωσσίας για πολύ σοβαρά θέματα στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Διγλωσσία, σύγχυση και ασάφεια εκπέμπει, σε πολιτικό επίπεδο, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και μάλιστα σήμερα που η κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο απαιτεί ακριβώς το αντίθετο.


Συγκεκριμένα, για μια ακόμα φορά εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο Υπουργείο, ο Υφυπουργός κ. Τόσκας, από τη Σάμο, ακύρωσε την εξαγγελία του κ. Καμμένου για μεταφορά αεροπορικής δραστηριότητας από τη Σούδα στην Κάρπαθο, λέγοντας ότι δεν εξετάζεται τέτοιο θέμα!

Την ίδια στιγμή, ο κ. Καμμένος προτείνει στο ΝΑΤΟ την ίδρυση Πολυεθνικής Μονάδας Διοίκησης & Ελέγχου στην Κρήτη, γεγονός που προκαλεί την αντίδραση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ!

Η χώρα μας βρίσκεται σε ιστορικά κρίσιμες στιγμές και ήδη αυτό προκαλεί έντονη τουρκική δραστηριότητα στο Αιγαίο.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης οφείλει να σεβαστεί την κρισιμότητα της περιόδου που διανύουμε και να μην εκπέμπει μια εικόνα διαφοροποιήσεων και ασυναρτησίας.

Και για να το πούμε λιανά, για όσους δεν καταλαβαίνουν, αρκετά προβλήματα έχουμε, δεν χρειάζεται να γελάει και όλος ο κόσμος μαζί μας!