Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Ραντεβού με την ιστορία έχουν Κυπαρισσία και Σπάρτη σήμερα στο Περιστέρι (LIVE σύνδεση)




Έφτασε η μεγάλη ώρα για την ομάδα της Κυπαρισσίας η οποία σήμερα Κυριακή θα διεκδικήσει απέναντι στην ΑΕ Σπάρτη το μοναδικό «εισιτήριο» που έχει απομείνει για την άνοδο στην Γ' εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο νοκ άουτ παιχνίδι που γίνεται. στο γήπεδο του Περιστερίου, παρουσία 5.000 φφιλάθλωνι.
Να θυμίσουμε πως Κυπαρισσία και Σπάρτη ισοβάθμησαν στην κορυφή του 13ου ομίλου των μπαράζ ανόδου, μπροστά από ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και Πανθυρεατικό. Από την στιγμή που είχαν ίδια αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια (από μια νίκη με 1-0 η Κυπαρισσία και 2-1 η Σπάρτη), η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την Γ' εθνική θα αναδειχθεί στο σημερινό ματς, το οποίο αν χρειαστεί θα έχει παράταση ή και πέναλτι για να αναδείξει νικητή.
Οι συνθέσεις: 
Α.Ο. Κυπαρισσίας: Ντουγέρογλου, Καρατζούλιας, Γιαννόπουλος, Ανδρουτσής, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Ντιόπ, Καμποσιώρης, Παναγόπουλος Φ., Παπαγεωργίου Χρ., Κόλλιας
Α.Ε. Σπάρτη: Γαρόζης, Κόπελας, Σπηλιωτόπουλος, Πανάκης, Πρασσάς, Χοτζάϊ, Γεωργακόπουλος (3΄Κορώνης), Τσούκλης, Σεμερτζίδης, Αναστασάκος, Χαλίλι.