Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ


Εμφάνιση 30.jpg

Την Ερμιονίδα επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης την Πέμπτη 4 Ιουνίου, συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες κκ. Τάσο Χειβιδόπουλο , Βασίλη Σιδέρη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ιωάννη Σαρρή.

Εμφάνιση 10.jpg
Ο Περιφερειάρχης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή στο Δημαρχείο και συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας.
Τη διαχείριση των απορριμμάτων, την αποχέτευση, το οδικό δίκτυο, την  ύδρευση, αφαλάτωση, τον πρωτογενή τομέα, το τουρισμό, για το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών, τον αντιφυματικό εμβολιασμό που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Ερμιονίδα και άλλα θέματα της υγείας, καθώς και θέματα υποδομών, τουρισμού και ανάπτυξης.
Στη συζήτηση μετείχαν ακόμη οι Αντιπεριφερειάρχες κκ. Βασίλης Σιδέρης και Τάσος Χειβιδόπουλος, Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και της ΔΕΥΑΕΡ, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και υπηρεσιακοί παράγοντες τόσο της Περιφέρειας όσο και του Δήμου Ερμιονίδας.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πέτρος Τατούλης, έδειξε πλήρως ενημερωμένος για τα θέματα της Ερμιονίδας και έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην ασφάλεια του οδικού δικτύου και στην βελτίωσή του.
Εμφάνιση 20.jpgΠαράλληλα ο κ. Τατούλης, επισκέφτηκε την περιοχή της Σαμπάριζας, της Τοπικής Κοινότητας Θερμησίας, για το θέμα της δημιουργίας αλιευτικού καταφυγίου, καθώς και την Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης.
Η επίσκεψη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, ήταν εποικοδομητική καθώς υπήρξε άψογη η συνεργασία του Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών με την Δημοτική Αρχή του τόπου, ενώ επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά, ότι ο κ. Τατούλης, είναι δίπλα σε κάθε περιοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και στέκεται αρωγός στον μεγάλο στόχο της ανάπτυξης όλης της Περιφέρειας....