Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Έμπλεξε σε περιπέτειες η Ερμιονίδα!



Έμπλεξε σε περιπέτειες η Ερμιονίδα!Σε… περιπέτειες έμπλεξε η Ερμιονίδα έπειτα από την εντός έδρας ήττα της από τον Ηρακλή Ψαχνών με 1-0.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μπολάνο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως η… έμπνευση του Τίμου Καβακά να ρίξει στο παιχνίδι στο 62' τον Μπαλαράμπε, άλλαξε τη ροή της αναμέτρησης.
Ο 23χρονος επιθετικός τρία λεπτά αργότερα πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, επιτρέποντας τους Ευβοιότες να ελπίζουν μαθηματικά στην παραμονή τους στην κατηγορία
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Λυμπερόπουλος, Κολόκας, Μηλιώτης, Μουσταφίδης, Τούτοριτς, Όμο, Συμελίδης (46' Στάικος), Τσακόν (74' Τάπε), Κιοσές, Δωματάς (62' Παπανικολάου), Παβίσεβιτς
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Μανιάτης, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Ραπτάκης, Τσιμότζι, Νικόλτσης (50' Ενρίκο), Μάκο, Πολίτης, Ίβκοβιτς (30' Γουόρντεν), Πουλάκος (62' Μπαλαράμπε).


Τη «γκέλα» της Ερμιονίδας αξιοποίησε ο Αχαρναϊκός, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Παναιγιαλείου. Μέσα σε ένα τετράλεπτο οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα έφτασαν στην επίτευξη των δύο τερμάτων τους. Στο 22' από σέντρα του Καλογερόπουλου, ο Ταμπάκης σούταρε, ο Μπαλτιμάς απέκρουσε, όμως η μπάλα έφτασε στον Γέσιτς, ο οποίος με δυνατό σουτ με το αριστερό άνοιξε το σκορ.
Στο 26' ο Αχαρναϊκός έκανε το 2-0 με καρφωτή κεφαλιά του Ταμπάκη έπειτα αππό εκτέλεση φάουλ του Γέσιτς. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο σκορ στο 88' με τον Άνχελ Πιζ.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ιωαννίδης, Εμέκα, Καλογερόπουλος (68' Σκαθαρούδης), Νιάρος, Ίλιεφ, Αθανασίου (81' Παπαδόπουλος), Γέσιτς, Ταμπάκης
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μπαλτιμάς, Σπίνουλας (75' Γκοτσούλιας), Ιωάννου (46' Σταμόγιαννος), Τζημογιάννης, Ρουμπουλάκου, Μωυσιάδης, Πιζ, Νάστος, Μπουρλάκης (59' Διαμαντόπουλος), Σκαρτσίλας, Σεχολάρι

Η Καλλιθέα, τέλος, έκανε σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία, επικρατώντας 3- 1 της… καταδικασμένης Επισκοπής.
Μόλις στο 8' ο Αρναρέλλης απέφυγε δύο αντιπάλους του κι έκανε το δυνατό σουτ, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Νίκου Παντελή. Στο 18' οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 2-0, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αριανούτσου, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
Ένα λεπτό αργότερα, όμως, έγινε το 2-0 για την Καλλιθέα. Ο Μπέλης πήρε τη μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, πέρασε στο σπριντ δύο αντιπάλους του και πλάσαρε εύστοχα τον εξερχόμενο Κελίδη, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 54' έγινε το 3-0. Ο Σταμόπουλος συνδυάστηκε περίφημα με τον Τσίπρα, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ σκόραρε για τρίτη φορά για την Καλλιθέα. Οι Ρεθυμνιώτες μείωσαν σε 3-1 στο 63' με τον Πάλλα, ενώ στο 68' λίγο έλειψε να σκοράρουν εκ νέου, όταν ο Δρακάκης έπιασε την κεφαλιά όμως είδε τη μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι του Κατσούλη.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Γιαννίτσης, Παγώνης, Τσώνης, Αριανούτσος, Αρναρέλλης (54' Σταματάκος), Ρουσάκης (60' Συριόπουλος), Σταμόπουλος, Τσίπρας, Μπέλης (73' Κατσικογιάννης), Τσίτας
ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Κελϊδης, Νικολακάκης, Παπαδήμας, Πετράκος (46' Βουτσιώτης), Πιθαρούλης, Μαραθιανός, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Δρακάκης, Νικόλτσης (46' Σπανουδάκης, 73' Βλαβιανός), Πάλλας

Η 8η αγωνιστική
Ερμιονίδα - Ηρακλής Ψ. 0 - 1
Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος 2 - 1
Καλλιθέα - Επισκοπή 3 - 1


Βαθμολογία                                                                                                    ( Σε 8 αγώνες)

Αχαρναϊκός    12 - 7    23                                                                 Ερμιονίδα      10 - 10  18                                                                      Παναιγιάλειος  7 - 7   17                                                                   Καλλιθέα          10 - 7  17                                                                     Ηρακλής Ψ.      8 - 5   12                                                                    Επισκοπή         3 - 14   1

ΤΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
Καταιγιστικός ήταν ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος διέσυρε την Αναγέννηση Καρδίτσα με 5-0 και εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή του στη Football League, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των πλέι άουτ, και έφτασε τους 19 βαθμούς. Τα γκολ πέτυχαν πέντε διαφορετικοί παίκτες, καθώς δίχτυα βρήκαν οι Καρακατσάνης (2’), Πάτο (7’), Χιντζίδης (33’), Μίλιτς (51’) και Βελλίνης (66’).
Στο άλλο παιχνίδι, η Ζάκυνθος επικράτησε 2-0 του Τυρνάβου και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν ο Στεργιάνος των «κυανέρυθρων» αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Στο 82’ ο Τσόπελας και στις καθυστερήσεις ο Κρολ πέτυχαν τα γκολ της Ζακύνθου.
Τέλος χωρίς αγώνα Πιερικός - Αιγινιακός 0 - 3
 Στη βαθμολογία: Αγροτικός 19 , Ζάκυνθος 17 , Τυρναβος 14, Αναγέννηση Κ. 13, Αιγινιακός 12, Πιερικός -3.