Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Προβάδισμα Ανδρέα Λοβέρδου έναντι Φώφης Γεννηματά


loverdos-sygkentrosi4Ο δυναμικός λόγος του Ανδρέα Λοβέρδου και η μέχρι τώρα σταθερή στάση του στα χρόνια της κρίσης, επιβραβεύονται ανάμεσα στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη.

Ο Βουλευτής της Β΄ Αθηνών, καταγράφει σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, σε διαφορετικές δημοσκοπήσεις προβάδισμα 2,5-3 μονάδων έναντι της Φώφης Γεννηματά και με ποσοστό άνω του 33-35%. Ακολουθούν μακριά οι υπόλοιποι «διεκδικητές» για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ.


Η πορεία αυτή για τον Ανδρέα Λοβέρδο είναι σταθερά ανοδική, αφού τους τελευταίους μήνες έχει αναλάβει για λογαριασμό της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης να κινηθεί σε δύο βασικούς πολιτικούς άξονες:


1)     Να αποκαλύψει τον αριστερό και δεξιό λαϊκισμό που πλήγωσαν την Ελλάδα τα χρόνια της κρίσης, είτε με τη συμμετοχή του στην εξεταστική για τα Μνημόνια, είτε με τις δημόσιες παρεμβάσεις του όπου αναδεικνύει πως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχτισαν τις πολικές τους καριέρες χτυπώντας το ΠΑΣΟΚ και

2)     Να παρουσιάσει το σχέδιο του Δημοκρατικού Κέντρου για την έξοδο από την κρίση, μακριά από δημαγωγίες και ακρότητες.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, δηλώνει πως στην Ελλάδα πρέπει επιστρέψει το αίσθημα της Ασφάλειας και η Ανάπτυξη. Η αβεβαιότητα των «αριστερών» διαπραγματεύσεων έχει δημιουργήσει ανεπανόρθωτη ζημιά που αποκαθίσταται με νέα επώδυνα μέτρα που φέρνει το τρίτο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ. Χρέος του ευρύτερου χώρου του Κοινωνικού Κέντρου, είναι να ανασυνταχτεί τάχιστα και να λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας για την κοινωνία.

Αργυρώ Θεοτοκάτου
www.tokentro.gr