Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

H ΦΙΕΣΤΑ ANOΔOY ΤΟΥ ΠΑΣ ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ ( VIDEO)

 Φωτογραφία εξωφύλλου
Με μια πετυχημένη χρονιά στη διοργάνωση του γυναικείου ποδοσφαίρου και με την άνοδό της στην Β΄ Εθνική τελείωσε για τον "ΠΑΣ ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ" το πρωτάθλημα 2014-2015.
Με την άψογη οργάνωση της ομάδος, από την πρόεδρο Ρένα Σιγάλα, το Διοικητικό Συμβούλιο, τον προπονητή Μανώλη Θέμελη , τις αθλήτριες και με την σκληρή δουλειά η ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ κέρδισε το πρωτάθλημα.
Το περασμένο Σάββατο 16/5 η ομάδα το γιόρτασε με φιέστα στο Δημοτικό στάδιο "ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ" διοργανώνοντας ανάμικτο αγώνα αγοριών - κοριτσιών σε 2 ομάδες και με την συμμετοχή των ομάδων 'ΗΡΑΚΛΗ" Ξυλοκάστρου και "ΠΑΝΜΑΚΑΡΙΑΚΟΥ" με εμφανίσεις άσπρα - κόκκινα.
Μετά το τέλος του αγώνα που έληξε 2 - 1 υπέρ της ομάδας με τα άσπρα έγινε και η απονομή του κυπέλλου και μεταλείων πού έστειλε ΕΠΟ. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Κορινθίας κ. Μιχάλης Τσιχριντζής .
Την εκδήλωση επίσης τίμησαν ο Βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Ψυχογίος, ο Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Μάνος Αλογογίαννης , ο Πρόεδρος του Ηρακλη Ξυλοκάστρου κ. Δημήτρης Δημητρόπουλος ο Πρόεδρος του Αστέρα Δερβενίου κ. Στέφανος Κατούφας
Για την ιστορία.... Ακολουθούσε η ετήσια χοροεσπερίδα της ομάδας στην αίθουσα "ΕΡΩΧΟΣ" . Η ομάδα γιόρτασε την επιτυχία της χορεύοντας και τραγουδώντας ενώ το κύπελο άλλαζε χέρια της μέχρι πρωίας



Ramonas Radioramona