Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Θα καταθέσει μήνυση στη Δούρου η Μιμή Ντενίση για το Πεδίο του Άρεως

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Πεδίον του Άρεως, πάρκο το οποίο είναι στην ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής αποτελεί το λόγο για τον οποίο από ότι φαίνεται η κα Ντενίση ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση κατά της Περιφέρειας Αττικής της οποίας ηγείται η κα Δούρου.

Όπως γράφει η Espresso, η κ. Ντενίση, η οποία μένει στην περιοχή, έχει τεθεί επικεφαλής κατοίκων για να «καθαρίσει» το πάρκο, στο οποίο γίνεται πιάτσα αγοριών για ώριμους κυρίους, rave party και χρήση ναρκωτικών.

«Κάνουν χρήση ναρκωτικών στην αυλή μου», λέει η κ. Ντενίση στην εφημερίδα.


Γι’ αυτό και συγκεντρώνει υπογραφές μαζί με τον Σύλλογο Φίλων του Πάρκου, που αριθμεί 5.000 μέλη, προκειμένου να καταθέσουν μήνυση εναντίον της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, η οποία είναι αρμόδια λόγω της θέσης της να αντιμετωπίσει την άθλια κατάσταση που «βασιλεύει» σήμερα στο πάρκο.

«Πρόκειται για μια μεγάλη ανοιχτή πληγή στο κέντρο της Αθήνας. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε, κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα αλλά και η υγεία μας. Δεν νομίζω ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε τα σπίτια μας επειδή η πολιτεία τα έχει αφήσει όλα στο έλεος του Θεού», δηλώνει η Μιμή Ντενίση.

Και συνεχίζει: «Εγώ μόνο εριστικός άνθρωπος δεν είμαι, αλλά έχω αγανακτήσει. Το πάρκο ανήκει στην Περιφέρεια που δεν κάνει τίποτα για να μας προστατέψει, αλλά δεν φροντίζει κιόλας να ελέγξει την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο Πεδίον του Αρεως, ειδικά τις βραδινές ώρες. Γι’ αυτό αναγκαζόμαστε να φτάσουμε στα δικαστήρια και ας αποφασίσει η Δικαιοσύνη αν το αίτημά μας είναι σωστό και δίκαιο».

airetos.gr