Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Μίνι σφοδρή κακοκαιρία την Παρασκευή

Μίνι σφοδρή κακοκαιρία 24 ωρών - Ποιές περιοχές θα πληγούνΠρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Παρασκευή στα κεντρικά και τα νότια με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές με υψόμετρο πάνω από 700 μέτρα.
 Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος  
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και στις νοτιότερες περιοχές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Στερεάς και της Πελοποννήσου (πάνω από 700 μέτρα). Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ που βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βορείους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος  
Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές αρχικά στα νότια και σταδιακά και στα υπόλοιπα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Στερεάς και της Πελοποννήσου (πάνω από 700 μέτρα). Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα ασθενήσουν.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Το βράδυ από τα βόρεια θα στραφούν σε βορείους βορειοδυτικούς 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς