Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ντέρμπι στα Εξαμίλια η Δάφνη κόντρα στον Ολυμπιακό Άσσου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhP7AXuj9J6Uy_JQ4v4BaQo2QvPgHzWbVv1p8O5IWg_cigduUpWOezT2GWgKMTf5NWNJX1ns5_Zu_72G2vkStv92M646LikelvJ3ixa2JWhBb2QRzWPTYhIUrqjwpJVhPyUKV1i_zhe-Xs/s1600/660a6_football1.jpgΤο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Κορινθίας, μετά την διακοπή του λόγω αποκριάς, συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο, με τους αγώνες της 18ης ημέρας. 
Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει αύριο Σάββατο στά Εξαμίλια , όπου το ντέρμπι ανάμεσσα στην τοπική Δάφνη και τον Ολυμπιακό Άσσου και στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" στα Ίσθμια όπου ο Ισθμιακός αντιμετωπίζει τον Αετό Κρυονερίου.
Η 18η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή με τον πρωτοπόρο Ηρακλή Λεχαίου να δοκιμάζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Σαρωνικό Γαλατακίου, την ίδια ώρα που τα Ταρσινά 97' υποδέχονται τον Πανσολυγειακό. Στο Κιάτο η Θύελλα Κάτω Διμηνιού αντιμετωπίζει τον Πανευρωστινιακό που ψάχνει βαθμούς σωτηρίας, όπως ψάχνει και η Περαχώρα στην εκτός έδρας κόντρα της με τον ουραγό Φωκά Αρχαίων Κλεωνών. Στο Σολομό η τοπική ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει τρίποντο απέναντι στη Δάφνη Πουλίτσας , για παραμονή στην κατηγορία , ενώ τέλος στην Αρχαία Κόρινθο ο τοπικός Άρης αντμετωπίζει την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου.

Η 18η αγωνιστική
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ - ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
ΤΑΡΣΙΝΑ '97 - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ 
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.