Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Το antinews λασπολόγος της (πρώην) ομάδας Συγγρού, κατά της αυθεντικής ΝΔ

samaras-lazaridisΤο γνωστό blog που εκτελεί τις μισθοφορικές εντολές των λοχαγών του Αντώνη Σαμαρά, ανέλαβε να αποδομήσει το δείπνο της Μαριέττας Γιαννάκου με κουρυφαία στελέχη και βουλευτές της ΝΔ. Σχεδόν όλη την επίσημη Νέα Δημοκρατία.

Πιο συγκεκριμένα σε πρωτοσέλιδο βαθυστόχαστο κείμενό του απαξίωσε ένα προς ένα όσους παραβρέθηκαν στο δείπνο.

Το blog προσωπικών εμπαθειών της ομάδας συμβούλων του Αντώνη Σαμαρά από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης, τα έβαλε για ακόμη μία φορά με το Νίκο Δένδια, δηλαδή τον πρώτο των πρώτων σε ψήφους... Την Όλγα Κεφαλογιάννη τη δεύτερη.. σε ψήφους..

Φυσικά με τη «μισητή» για την Πολιτική Άνοιξη, Ντόρα Μπακογιάννη και με όλους τους υπόλοιπους που το ξεδιάντροπο blog τους ονομάζει ως ευεργετηθέντες και αχάριστους..


Να θυμίσουμε πως το ίδιο blog προ ημερών, είχε κατηγορήσει τους Δένδια – Μπακογιάννη, γιατί δεν είχαν χειροκροτήσει επαρκώς τον Αντώνη Σαμαρά κατά την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Όπως στη Βόρειο Κορέα δηλαδή...

Το blog της Πολιτικής Άνοιξης, έχει «ξεχάσει» πως κανείς δεν είναι περισσότερο ευεργετηθείς από τον Αντώνη Σαμαρά που γύρισε σε ένα κόμμα που πρόδοσε, με την ουρά στα σκέλια.. σε μία κίνηση μεγάλου ανοίγματος του Κώστα Καραμανλή. Και τότε του χάρισε τη θέση του ευρωβουλευτή...!

Ο Σαμαράς χρωστάει στη ΝΔ και όχι τα στελέχη της ΝΔ σε αυτόν, που τον κράτησαν στον αναπνευστήρα για 2,5 χρόνια και του έδωσαν «κακώς», χώρο και χρόνο να κινείται στις ακροδεξιές πτέρυγες της ΠΟΛ.ΑΝ και Λ.Α.ΟΣ.

Αναμένουμε με περιέργεια να δούμε πώς το blog της Πολιτικής Άνοιξης, θα αποδομήσει και το δείπνο Καραμανλή – Μεϊμαράκη.. Μήπως και ο Καραμανλής είναι ευεργετηθείς από τον Σαμαρά; Θα το διαβάσουμε και αυτό από τους λοχαγούς του Αντώνη Σαμαρά που αρθρογραφούν με πολλά κιλά ειρωνίας.

Εκεί στο antinews έχουν μπερδευτεί.. βλέπουν προδότες και διάσπαση της ΝΔ όταν γίνεται κάποια μάζωξη στελεχών, αυτονόητη, μετά από μία τόσο τεράστια ήττα.

Το πολύ πολύ, να διασπαστεί η Πολιτική Άνοιξη και όχι φυσικά η Νέα Δημοκρατία.

Η Νέα Δημοκρατία, τώρα είναι περισσότερο ενωμένη παρά ποτέ!

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr