Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΜΕ ELA ELA

Δημοσιεύτηκε 16 Ιαν 2015

Τις τραγικές επιλογές της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας άρχισαν από σήμερα να πληρώνουν, με υψηλότερο τόκο, οι συστημικές τράπεζες της Ελλάδας με την παράκληση σύσσωμες για την προστασία τους από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Φυσικά τις τράπεζες θα ακολουθήσουν οι επιχειρήσεις και η ίδια η κοινωνία με τις ανεύθυνες επιλογές της. Η εμμονή σε έναν ανούσιο διχασμό δεν μπορεί παρά να φέρει μία εθνική καταστροφή. Το Ταμείο είναι μόνο στην ΕΚΤ και οι ανώφελες ρητορείες και υποσχέσεις μίας ανύπαρκτης ουτοπίας το πρωί της 26ης Ιανουαρίου θα αφήσουν τον όποιο βασιλιά γυμνό, μαζί με το λαό του. 
Χωρίς  Κυβέρνηση, χωρίς ρευστότητα ποιος να χορέψει. Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει και ο κ.Τσίπρας που πρωταγωνιστεί στην αντιευρωπαϊκή καμπάνια οφείλει να εξασφαλίσει τους μισθούς και συντάξεις ενός λαού που εμμένει αυτοκαταστροφικά να εξυπηρετεί το ατομικό του συμφέρον εις βάρος του δημοσίου στο οποίο ανήκει.
Την επόμενη ημέρα όμως των εκλογών και ίσως ακόμη νωρίτερα δεν θα υπάρχει διαθέσιμος ο αλόγιστος δανεισμός από το εξωτερικό για να εξασφαλίσει τις έκρυθμες συγκινήσεις ενός άλλου 1981. Με την αποβολή της Ελλάδας από το σύμφωνο χαλαρότητας του κ.Ντράγκι και την εξαγορά εθνικού χρέους των κρατών της ευρωζώνης από την ΕΚΤ τα νταούλια άρχισαν και μάλλον ο ελληνικός λαός θα χορεύει στο τέλος για να εξασφαλίσει τον επιούσιο.  
Φαεινές ιδέες για άλλους πολιτισμούς, νομισματοκοπεία της δεκάρας, χρέωσης της μεθεπόμενης γενιάς και εσκεμμένης καθυστέρησης μέχρι τον Ιούλιο δεν μπορούν παρά να έχουν μόνο ένα αποτέλεσμα. Την οργή ενός λαού που θα γνωρίσει τις πραγματικές συνέπειες της ηθικής χρεοκοπίας του και της αλαζονείας του απέναντι σε αυτούς που του άπλωνε το χέρι από το 2009 και μετά.
Οι κ.κ. Τσίπρας, Καμμένος, Κουβέλης, Κουτσούμπας και Μιχαλολιάκος μαζί με κάμποσους ανεξάρτητους και τους ψηφοφόρους τους αποφάσισαν να δαγκώσουν το χέρι που δεν μας έδινε περισσότερα ευρώ για να ζήσουμε άνετα. Ας ευχηθούμε με την Προεδρία και του κ.Αβραμόπουλου, αντιπροέδρου σήμερα της Νέας Δημοκρατίας, Έλληνα επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και  μνημονευόμενο ως προετεινόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ, να δικαιωθούν και να μας χαρίσουν σε όλους μαζί, στην Ελλάδα μας, μία ανέμελη ζωή. 
Θα είναι άξιοι τότε να καταγραφούν στην ιστορία ως σωτήρες. Αν δεν τα καταφέρουν όμως και οι Έξι θα καταγραφούν στην ιστορία με τον τρόπο που θα επιλέξει αυτή, ή καλύτερα οι ισχυροί της γης, σε μία Ελλάδα αναμφίβολα διαφορετική. Ας σοβαρευτούμε, κύριοι.
Όπως είπε και ο Σωκράτης "αυτός που θέλει να κινήσει τη Γη, ας κινηθεί πρώτα  ο ίδιος"... 

thedayaftergr.blogspot.gr