Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Κερδίστε ένα υπέροχο πακέτο διαμονής και διασκέδασης στο χιόνι στα Τρίκαλα Κορινθίας


Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας, μια παιδική χαρά χιονιού!
Διακοπές, σε συνεργασία με το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας και το ξενοδοχείo Πηγή Ταρλαμπά στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας, προσφέρουν σε έναν τυχερό αναγνώστη τους ένα υπέροχο πακέτο για δύο άτομα, που περιλαμβάνει:

  • τριήμερη διαμονή (δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο) στο ξενοδοχείο «Πηγή Ταρλαμπά»
  • ατέλειωτη διασκέδαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας, στη μοναδική παιδική χαρά χιονιού που αυτό διαθέτει.

Στο οροπέδιο του όρους Κυλλήνης (Ζήρειας), σε υψόμετρο 1.500 και σε απόσταση μόλις 10 χιλιομέτρων από το ραγδαία αναπτυσσόμενο ορεινό τουριστικό κέντρο των Τρικάλων Κορινθίας, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας, που είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα της χώρας μας (λειτουργεί από το 2007).

Η μικρή απόστασή του από την Αθήνα (πρόκειται για το πλησιέστερο χιονοδρομικό κέντρο στην Αττική) και την Πάτρα, καθώς και η εξαίρετη τοποθεσία του, το καθιστούν ιδεώδες για αρχάριους και οικογένειες με παιδιά, που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη χιονοδρομία.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει, πέρα από χώρο άθλησης και χιονοδρομίας, ορμητήριο των φυσιολατρών για την εξερεύνηση του μοναδικού φυσικού περιβάλλοντος της ευρύτερης περιοχής, που είναι ενταγμένη στο δίκτυο προστατευόμενων περιοχών NATURA 2000.

Στις ποικίλες δυνατότητες άσκησης και ψυχαγωγίας που παρέχει το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας στους λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων περιλαμβάνονται παιχνίδια με έλκηθρα, βόλτες στο οροπέδιο με μηχανάκια χιονιού (snowmobile), δύο πίστες χιονοδρομίας, μία αρχαρίων (baby lift), μήκους 150 μέτρων, και ένας συρόμενος αναβατήρας (πιατάκι), μήκους 400 μέτρων.

Το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου είναι πάντοτε έτοιμο να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες και να τους προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια, ενώ λειτουργεί κατάστημα ενοικίασης εξοπλισμού σκι και snowboard, καθώς και σχολή σκι, όπου ειδικοί εκπαιδευτές περιμένουν όλους όσοι δεν είναι μυημένοι στο άθλημα για το πρώτο τους μάθημα.  

Σημείο αναφοράς και συνάντησης των επισκεπτών αποτελεί το πανέμορφο σαλέ, φτιαγμένο από πέτρα και ξύλο, όπου όσοι το επιθυμούν μπορούν να απολαύσουν ζεστά και κρύα ροφήματα συνοδεία γλυκών ή αλμυρών πιάτων, αγναντεύοντας την πίστα. Επίσης, από το σαλέ μπορούν να αγοράσουν εξοπλισμό χιονοδρομίας (μπότες, πέδιλα, μπατόν, σανίδες snowboard, γάντια, σκούφους, μάσκες κ.λπ.), καθώς και παραδοσιακά προϊόντα της ευρύτερης περιοχής.


Ο διαγωνισμός

  • Ένας τυχερός αναγνώστης των Διακοπών θα κερδίσει κάρτες λιφτ, εξοπλισμό σκι και βόλτα με snowmobile για δύο άτομα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας, καθώς και τριήμερη διαμονή (δύο διανυκτερεύσεις) σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο «Πηγή Ταρλαμπά».
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015.                  
  • Δεδομένου ότι η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας εξαρτάται από τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες, ο τυχερός του διαγωνισμού θα μπορεί να διαμείνει στο ξενοδοχείο «Πηγή Ταρλαμπά» ακόμη κι αν δεν έχει την ευκαιρία να προβεί σε παράλληλη χρήση του πακέτου προσφοράς στο Χιονοδρομικό Κέντρο. Φυσικά, ο τυχερός θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί αργότερα (όποτε το επιθυμεί) το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας και να κάνει χρήση τού εκεί πακέτου προσφοράς.
Όροι διαγωνισμού
  • Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό των Διακοπών κάντε απλώς κλικ εδώ 


  • Οι Διακοπές θα ενημερώσουν μετά την κλήρωση τον τυχερό μέσω αποστολής e-mail. Εκείνος, αφού αποδεχθεί το δώρο του, θα επικοινωνήσει με τους υπευθύνους του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας (όπου θα έχουν σταλεί τα στοιχεία του από το in.gr), για να κανονίσει τις λεπτομέρειες του ταξιδιού του.

    Οι Διακοπές εύχονται στους συμμετέχοντες καλή επιτυχία.

    Εάν θέλετε να έχετε συνεχή ενημέρωση από τις Διακοπές για νεότερους διαγωνισμούς, αλλά και θαυμάσιους ταξιδιωτικούς προορισμούς της χώρας μας, βρείτε μας και στο facebook 

    in.gr