Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Επίθεση «ασφάλειας» από τον Ανδρέα Λοβέρδο

loverdos-extraΕμμένει ο Ανδρέας Λοβέρδος στη βασική του πολιτική άποψη πως το ζητούμενο για την 26η Ιανουαρίου είναι η ασφάλεια της χώρας. Ασφάλεια οικονομική και κοινωνική.

Ο υπουργός Παιδείας και υποψήφιος στη Β’ Αθηνών για το ΠΑΣΟΚ, σε μία ακόμη τηλεοπτική του εμφάνιση απέναντι στην παροχολογία του ΣΥΡΙΖΑ και τον εκφοβισμό της ΝΔ, υποστήριξε πως η Ελλάδα πρέπει να ακολουθήσει το δρόμο της σταθερότητας μέσα στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

Οι Έλληνες την επομένη των εκλογών πρέπει να έχουν δυνάμεις μέσα στη Βουλή που έχουν αποδείξει πως μπορούν να δώσουν μάχη για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και την ανάπτυξη μέσα στη ζώνη του ευρώ.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ζητά, η κοινωνία με αίσθημα ευθύνης να ψηφίσει τη δύναμη της Δημοκρατικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ, που απέδειξε πως μπορεί να προστατέψει από ακραίες πολιτικές δεξιά και αριστερά του μεσαίου χώρου.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι από τις πολιτικές προσωπικότητες που έχουν ξεχωρίσει για την αποτελεσματικότητά του αλλά και την σταθερή του στάση για τις μεγάλες εθνικές συναινέσεις ακόμη και την εποχή που το ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ πιο ισχυρό εκλογικά. Ήταν από αυτούς που είχε ζητήσει, την ευθύνη του μηχανισμού στήριξης την ώρα της χρεοκοπίας, να την λάβουν και άλλα κόμματα και όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ. Γιατί όπως τονίζει, σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να «πουλά» την καλή διαπραγμάτευση γιατί εκ του ασφαλούς βρίσκεται μέσα στο ευρώ που το 2012 πολεμούσε.

Σε συνομιλητές του ο Ανδρέας Λοβέρδος, αναφέρει πως τώρα, η Δημοκρατική Παράταξη, μόνο ανοδική πορεία μπορεί να έχει! Θεωρεί πως το σημερινό ΠΑΣΟΚ στηρίζεται από πολίτες και κοινωνικές δυνάμεις που πιστεύουν στις βαθιές του ιδεολογικές αξίες της δημοκρατίας και της ισότητας.. Αφήνοντας να εννοηθεί πως όσοι δεν άντεχαν τη μάχη της υπευθυνότητας .. πήδηξαν από το καράβι.

Αργυρώ Θεοτοκάτου
www.tokentro.gr