Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Εντυπωσιακή προεκλογική συγκέντρωση του Κώστα Κόλλια στο Σολομό



Εμφάνιση DSC_8056.JPG 
Με μία εντυπωσιακή συγκέντρωση στον Σολομό έκλεισε τις προεκλογικές του περιοδείες ο υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας κ. Κώστας Κόλλιας.  Η παρουσία του κόσμου ήταν θεαματική, καθώς το Korinthian Palace γέμισε ασφυκτικά με περισσότερους από 1.500 φίλους και ψηφοφόρους που τίμησαν με την παρουσία τους τον προεκλογικό αγώνα του Βουλευτή.
Εμφάνιση DSC_8102.JPG          Στην ομιλία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Γραμματέας Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Ανέστης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Βασίλης Νανόπουλος, ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θάνος Πισιμίσης, και πολλοί εκπρόσωποι της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης.
Εμφάνιση DSC_8102.JPG          Ο κ. Κόλλιας εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος από την παρουσία και τη θερμή υποδοχή του κόσμου και ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας τους παρισταμένους. Αναφέρθηκε στην προσωπική του διαδρομή, στις παρεμβάσεις, καθώς και στους μελλοντικούς του στόχους για την Κορινθία. Στηλίτευσε τις αντιφάσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι τα ήξεις-αφήξεις προκαλούν ανασφάλεια στους πολίτες και τους εταίρους μας.
Εμφάνιση DSC_8139.JPG
Εμφάνιση DSC_8238.JPG
Κάλεσε τους συμπολίτες του να αποφασίσουν χωρίς φόβο και χωρίς οργή, αλλά με αισιοδοξία και με γνώμονα την αλήθεια και την ειλικρίνεια, τονίζοντας ότι η ψήφος δεν είναι πράξη εξουσιοδότησης, αλλά πράξη συμμετοχής στην οικοδόμηση του μέλλοντος. Τέλος, ο κ. Κόλλιας αναφέρθηκε στις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει επί 20 χρόνια οικοδομήσει με τους πολίτες της Κορινθίας μέσω της καθημερινής του παρουσίας στο Νομό και ζήτησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης αυτής ώστε κατά την επόμενη, κρίσιμη περίοδο, να εκπροσωπήσει για μια ακόμη φορά επάξια την Κορινθία και τους Κορίνθιους στη Βουλή.