Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Στα χωριά του Ξυλόκαστρου και στο Δήμο Νεμέας ο Κώστας Κόλλιας



Εμφάνιση 090115 katw loutro.jpg

Εμφάνιση 090115 lykoporia.jpg
Στα χωριά της παραλίας Ξυλοκάστρου και στο Δήμο Νεμέας συνεχίστηκαν οι περιοδείες του υποψήφιου Βουλευτή Κορινθίας κ. Κώστα Κόλλια την Παρασκευή και το Σάββατο. Την Παρασκευή, ο κ. Κόλλιας ξεκίνησε από τη Λυκοποριά, όπου η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, πέρασε από τα Πιτσά, το Κάτω Λουτρό, το Καμάρι, τη Συκιά και τα Γελινιάτικα, και κατέληξε στο Μελίσσι
Εμφάνιση 090115 kamari.jpgΤο Σάββατο ο κ. Κόλλιας βρέθηκε στα ορεινά χωριά της Νεμέας, και συγκεκριμένα στο Ψάρι, τον Γαλατά, τα Αηδόνια, το Πετρί και το Λιόντι. Ο κ. Κόλλιας απάντησε σε ερωτήσεις των αγροτών, οι οποίοι ζήτησαν διευκρινίσεις για την επιστροφή του αγροτικού ΦΠΑ, την πληρωμή του περονόσπορου 2011, την καταβολή της ενιαίας ενίσχυσης και τις αποζημιώσεις του 2014.
Εμφάνιση 100115 nemea.jpg          Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στην αίθουσα του Δημαρχείου Νεμέας, όπου, όπως και την Δευτέρα που είχε και πάλι επισκεφθεί τη Νεμέα, τον Βουλευτή υποδέχθηκε πλήθος κόσμου, επιδοκιμάζοντας με την παρουσία του τις επιτυχημένες παρεμβάσεις του σε πολλά αγροτικά ζητήματα, καθώς και την καθοριστική του παρέμβαση για την αίσια έκβαση της επένδυσης για το τυποποιητήριο ελαιολάδου της Ένωσης.
          Σήμερα Κυριακή, ο Βουλευτής βρίσκεται στα χωριά του Φενεού και της Στυμφαλίας.