Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

"Καρφιά" και ειρωνεία Βενιζέλου για Παπανδρέου: Κανείς δεν έχει δικαίωμα να αποπειράται τη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ - Ρυθμιστής των εκλογών ο λαός, όχι αυτός

`Καρφιά` και ειρωνεία Βενιζέλου για Παπανδρέου: Κανείς δεν έχει δικαίωμα να αποπειράται τη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ -Ρυθμιστής των εκλογών ο λαός, όχι αυτός
Με μπηχτές και... ειρωνεία, ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίασε την πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου να ιδρύσει δικό του κόμμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για ένα "θλιβερό συμβάν", ενώ ακούγοντας το σχόλιο του δημοσιογράφου ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα είναι ρυθμιστής των εκλογών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος γέλασε ειρωνικά και είπε "κόψτε κάτι.. Ο ελληνικός λαός θα είναι ο ρυθμιστής, όχι ο Γιώργος Παπανδρέου".

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην "Πρωινή Ενημέρωση" του ALPHA, τόνισε ότι "κανείς δεν έχει δικαίωμα να αποπειράται τη διάσπαση της παράταξης. Όλοι οι έλληνες είναι νοήμονες... Το ΠΑΣΟΚ είναι πάρα πολύ στενοχωρημένο αλλά και αποφασισμένο, συσπειρωμένο και επίμονο".

Στη συνέχεια, ο κ. Βενιζέλος, στο πλαίσιο της συζήτησης για τον Γιώργο Παπανδρέου, σχολίασε ότι "οι τέως πρωθυπουργοί στην Ελλάδα φέρονται με συγκεκριμένο τρόπο, όπως ο Σημιτης, ο Καραμανλής, όλοι...".

Και πρόσθεσε: "Πήρα την πρωτοβουλία να συναντηθώ μαζί του. Όποιος θέλει να συνεισφέρει στην παράταξη, μπορεί να το κάνει σε ένα ανοιχτό συνέδριο μετά τις εκλογές. Δεν υπήρχε καμία πρόταση από τον Γ. Παπανδρέου".

"Αλλά το ζήτημα των εκλογών δεν είναι ο Παπανδρέου, αλλά η μοίρα της χώρας. Αυτοδυναμίες δεν υπάρχουν, συνεπώς υπάρχει αναγκαιότητα για συνεργασίες και όχι επανάληψη των εκλογών. Έχουμε τεράστια θέματα μπροστά μας και δεν μπορούμε να πάμε σε δεύτερες εκλογές".

"Το ΠΑΣΟΚ είχε τη δυστυχία να διαχειριστεί μόνο του τη δύσκολη φάση της κρίσης και μόνο το ΠΑΣΟΚ έμεινε σταθερό 5 χρόνια, όταν οι άλλοι έρχονταν και έφευγαν. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα στη χώρα".

newsit.gr