Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Μήπως ο υποκριτής ΣΥΡΙΖΑ θα σπουδάσει ΚΑΙ τον Ξηρό ΚΑΙ την Ρούπα;

roupa-xiros

Έχουμε τρελαθεί τελείως; Είναι κοινωνικό θέμα αν ένας ψυχοπαθής εγκληματίας που ληστεύει και θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, θα πάρει εκπαιδευτική άδεια για να φοιτήσει;

Είναι θέμα αν ο κ. Ρωμανός και η παρέα του οι αυτο-αποκαλούμενοι πολιτικοί κρατούμενοι θα σπουδάσουν; Οι εκπαιδευτικές παροχές του έλλειπαν; Όταν έπιανε τα όπλα τι σκεφτόταν; Πως η κοινωνία πρέπει να του δώσει τις παροχές με το καλημέρα… αυτές που ο ίδιος πολεμάει; Και τι να την κάνει την «σπουδή» όταν έχει αυτοανακυρηχθεί φωστήρας αναρχοαυτόνομος;

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Θέλουν τις υπηρεσίες του κράτους, αυτού που πολεμούν, βρίζουν και φτύνουν.
Οι αναρχοαυτόνομοι παλικαράδες του Κολωνακίου, θέλουν τη συμπόνια των συμπολιτών τους, όταν για πλάκα βγάζουν ένα όπλο και τους θερίζουν ή καίνε τις περιουσίες τους. Τότε τα θύματά τους τα ονομάζουν παράπλευρες απώλειες.

Τι να πουν οι οικογένειες των χιλιάδων που έχουν αυτοκτονήσει μέσα στην κρίση; Τι να πουν οι συνταξιούχοι που έχουν χάσει τις ήδη πενιχρές συντάξεις τους στη δύση της ζωής τους; Τι να πουν οι ανάπηροι και οι πολύτεκνοι που τους έχουν κοπεί τα επιδόματα;

Τι να πουν οι εκατομμύρια άνεργοι;

Πόσα εκατομμύρια Έλληνες είναι αυτοί που συναισθηματικά θα μπορούσαν να καταφύγουν στην ένοπλη βία για να ρίξουν το «σύστημα»;

Είμαστε σύμφωνοι, η συντεταγμένη πολιτεία να δώσει το δικαίωμα σε ένα διεστραμμένο εγκληματία να σπουδάσει, και να του αποδείξει πως αυτή η κακή δημοκρατία είναι καλύτερη από το χάος της ένοπλης αναρχίας.

Όταν όμως οι πρόθυμοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, συντάσσονται στο αίτημα κάποιου εγκληματία, που παρουσιάζεται ως πολιτικός κρατούμενος, μάλλον χάνουν τη μπάλα.

Μάλλον ξεχνούν ότι τώρα πια βρίσκονται εντός βουλής και όχι στα χαρακώματα. Ξεχνούν πως τώρα συζητούν με το κεφάλαιο και το σύστημα για την επόμενη ημέρα της Ελλάδας. Ξεχνούν πως διψούν για την εξουσία και για το λόγο αυτό κάνουν τα πάντα. Πηγαίνουν στο City, βλέπουν τη Γιάννα, διαπραγματεύονται για το μνημόνιο.. και άλλα πολλά που δεν φαίνονται.

Οι υποκριτές κυρίες και κύριοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ας δείξουν την ίδια ευαισθησία και για τους ανέργους του ιδιωτικού τομέα, γιατί μέχρι σήμερα μόνο στις διαδηλώσεις των συνδικαλιστών του δημοσίου τους βλέπουμε.
Ας ψηφίσουν κάποιο μέτρο υπέρ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ας αφήσουν τη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της .. με τους εγκληματίες και τους τρομοκράτες.

Και να σταματήσουν να ονειρεύονται πως άν έρθουν στην εξουσία, θα δώσουν Phd στην Ρούπα και τον Ξηρό, όταν και αν τους πιάσουν..


Γρηγόρης Σταματιάδης
www.tokentro.gr