Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Η Παναχαϊκή (ξανα)πλησίασε την ΑΕΚ


Η Παναχαϊκή (ξανα)πλησίασε την ΑΕΚ
Ξεπερνώντας την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, η Παναχαϊκή επικράτησε εύκολα, με 2-1, της Επισκοπής στο Ρέθυμνο, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Football League και πλησίασε την Ένωση στους δύο πόντους.

Στο 25' ο Ντα Κόστα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 και στο 42' με προβολή από κοντά ο Μαρουκάκης το 2-0. Από το 75ο λεπτό η Επισκοπή έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαραθιανού, αλλά στο 89' μείωσε σε 1-2 με τον Μποτωνάκη.
Να σημειωθεί πως από το 32' η Επισκοπή δεν είχε... προπονητή, καθώς αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Κώστας Ανυφαντάκης, ενώ στο 60' ο διαιτητής Μανούρας έδειξε κόκκινη κάρτα στον Λιονάκη, αλλά την πήρε πίσω και ο παίκτης συνέχισε στο ματς!
ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Γουναρίδης, Παπαδήμας (46' Μανουσάκης), Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Μαραθιανός, Δελήμπασης, Βιγιαφάνε (46' Δρακάκης), Ράντοβιτς (67' Φοβάκης), Δουμάνης, Νικόλτσης
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλα, Στεργίδης (55' Ζλατκόφσκι), Μαρουκάκης, Γκαντιάγκα, Ντα Κόστα (85' Αναστασόπουλος), Μπαλού, Χαρτσιάς, Πατινιώτης (90' Τσώνης)