Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Αποκάλυψη μεγατόνων από την ΕΛΑΣ που αλλάζει τα δεδομένα της καταγγελίας Χαϊκάλη περί χρηματισμού - Μονταρισμένο το υλικό που στάλθηκε στον εισαγγελέα

Μονταρισμένο το υλικό που στάλθηκε στον εισαγγελέα - Αποκάλυψη μεγατόνων από την ΕΛΑΣ που αλλάζει τα δεδομένα της καταγγελίας Χαϊκάλη περί χρηματισμούΟλοκληρώθηκε στα εργαστήρια της Ασφάλειας η επεξεργασία των ηχητικών και οπτικών αποσπασμάτων που καταγράφηκαν από τους ΑΝΕΛ και στάλθηκαν στις δικαστικές αρχές και την ΕΛΑΣ, κάτι που είχε ανακοινωθεί από τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο και τον βουλευτή Παύλο Χαϊκάλη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το οπτικό και ηχητικό υλικό έχει υποστεί μοντάζ με σύνθεση εικόνας και ήχου.

Αυτό σημαίνει πως από άλλο μέσο καταγράφηκε η εικόνα και από διαφορετικό μέσο ο ήχος. Στη συνέχεια έγινε τεχνική επεηεργασία για να "ενωθούν", ωστόσο αυτό που μένει να απαντηθεί είναι το εάν υπήρξε οποιαδήποτε αλλοίωση του αρχικού, αυθεντικού υλικού που καταγράφηκε.

Αυτό που βέβαια αναφέρουν ασυνομικές είναι πως υπάρχει και το αμοντάριστο υλικό, από το οποίο και θα φανεί εάν έχει γίνει περαιτέρω επεξεργασία.


Ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου βρίσκεται ήδη ο καταγγελόμενος Γιώργος Αποστολόπουλος, από τον βουλευτή Π.Χαϊκάλη,  για απόπειρα δωροδοκίας του, αφού έφτασε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου.
 Ο κ. Αποστολόπουλος έχει κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη κακουργήματος που αφορά δωροδοκία βουλευτή, ενώ συνοδεύεται από τον δικηγόρο του, Παύλο Σαράκη (ο οποίος για ένα διάστημα υπήρξε συνήγορος και του Ηλία Κασιδιάρη).

newsit.gr