Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Ο Πανκαμαριακός ήταν "Αστέρας", προκρίθηκε στους "8" του Κυπέλλου ,νικώντας με 4 - 0 το Δερβένι

Gpyalowh
Μετά από κακή εμφάνιση, ο Αστέρας Δερβενίου ηττήθηκε στο Ξυλόκαστρο από τον Πανκαμαριακό με σκορ 4 – 0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Κορινθίας.
Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει τη δυναμικότητα των δύο ομάδων, μιας και ο Αστέρας αγωνίστηκε με ελλείψεις βασικών παικτών του σε καίριες θέσεις. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την κακή εμφάνιση των περισσοτέρων παικτών του. Ο Πανκαμαριακός είχε φρεσκάδα, με την προσθήκη των νέων του αποκτημάτων (που μάλιστα σκόραραν) και περισσότερη αγωνιστικότητα από τους πολλούς νεαρούς παίκτες που χρησιμοποίησε ο Αστέρας.

Ο Αστέρας είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 13’ με τον Κρισάφη, που από θέση μέσα από την περιοχή στον άξονα της εστίας σούταρε ανενόχλητος ψηλά άουτ, ύστερα από κεφαλιά γύρισμα του Καραγιαννίδη σε σέντρα του Πεθαίνου. Ο Πανκαμαριακός είχε στο 31’ ένα καλό σουτ του Ενό, που απέκρουσε χαμηλά δίπλα στο αριστερό δοκάρι σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Λιβανός. 
Xtdayvv4Στο 38’ ο Ζαννίνι βρέθηκε αφύλακτος έξω από την περιοχή του Αστέρα και με ωραίο και ψηλοκρεμαστό σουτ πέτυχε το 1 – 0. Ο Αστέρας στο 44’ είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Πεθαίνος έφυγε στην κόντρα μετά από απόκρουση της άμυνας του Αστέρα σε κτύπημα κόρνερ και με ανοικτό γήπεδο έφθασε στην περιοχή του Πανκαμαριακού, όπου κοντραρίστηκε με τον Τακουμάκη και έχασε την μπάλα, ενώ δίπλα του τον περίμεναν αμαρκάριστοι τρεις συμπαίκτες του.
Στο β’ μέρος ο Πανκαμαριακός «καθάρισε» τον αγώνα πολύ νωρίς. Από λάθος του Καραγιαννίδη στο χώρο του κέντρου στο 53’ και με την άμυνα του Αστέρα να έχει ανέβει, ο Ντοντάη έβγαλε μπαλιά απέναντι στην περιοχή του Αστέρα και ο Ενό που την κέρδισε πλάσαρε εύκολα τον εξελθόντα Λιβανό. Ο Αστέρας είχε μια εξαιρετική ευκαιρία να ξαναμπεί στον αγώνα στο 55’, όταν ο Πεθαίνος κτύπησε κόρνερ και ο Μπάκας μόνος του πολύ κοντά στο δεύτερο δοκάρι, αστόχησε απελπιστικά με κεφαλιά. Στο 59’ ο Ζαννίνι με κτύπημα φάουλ άφησε ακίνητο τον Λιβανό, πετυχαίνοντας στη γωνία του, το 3 – 0. Ο Αστέρας παραδόθηκε, μιας και οι παίκτες του έχασαν την εμπιστοσύνη τους και από εκεί και μετά ο Πανακαμαριακός έφθανε με ευκολία σε θέσεις βολής. Όμως τα στου που επεχείρησαν οι επιθετικοί του πήγαν πάνω στον Λιβανό που βρέθηκε εκτεθειμένος πολλές φορές.  Στο 78’ όμως ο Ντε Λούκα πέρασε μεταξύ των Μαστρογιαννόπουλου και Λιθοξόου, απέφυγε τον Μπάκα που έτρεξε να τον σταματήσει και μπαίνοντας στην περιοχή σούταρε δυνατά στην κλειστή γωνία του Λιβανού για να γίνει το τελικό 4 – 0.
Συμπερασματικά ο Αστέρας δεν μπόρεσε να αντιπαρατάξει σθένος και αγωνιστική πειθαρχία για να διεκδικήσει τον αγώνα και η εικόνα του στο β’ μέρος, μετά και τις αλλαγές από τον πάγκο και τις εσωτερικές που επεχείρησε η τεχνική του ηγεσία, δεν έδειχνε ομάδα αξιώσεων. Έτσι αποχαιρέτησε τελείως δίκαια το Κύπελλο για τη φετινή περίοδο.
Ο διαιτητής κ. Ρούτσι και οι βοηθοί του κ.κ. Σπηλιώτης και Μπουρτζοβίτης είχαν μια καλή διαιτησία. Έκαναν ελάχιστα λάθη και ήταν σωστοί στον πειθαρχικό έλεγχο. Κράτησαν το αγώνα, που ξεκίνησε με ιδιαίτερο πάθος, πολύ καλά.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Λιβανός, Κουτρούλης, Λιθοξόου, Μπάκας, Μετεβελής, Μαστρογιαννόπουλος, Τάφα (46’ Σιώζος), Παπαδημητρίου (65’ Ψαρρός), Καραγιαννίδης, Κρισάφη, Πεθαίνος (83’ Μελισσαρόπουλος).

asterasderveniou.gr